Τζόελ και Ίθαν Κοέν ξανά μαζί για νέα ταινία

Δημοσίευση: 8 Ιουλίου 2023, 17:27
Συντάκτης:

Το «The ballad of Buster Scruggs» ήταν η τελευταία ταινία που σκηνοθέτησαν μαζί ο Τζόελ και ο Ίθαν Κοέν. Στην 5ετία που μεσολάβησε από τότε, ο πρώτος σκηνοθέτησε σόλο το «The tragedy of Macbeth», ο δεύτερος ένα ντοκιμαντέρ για τον Τζέρι Λι Λιούις και φέτος το επερχόμενο «Drive-Away Dolls».

<a href="/tainies/fargo/68599">Fargo</a>ΣΧΕΤΙΚΑFargo

Όλα δείχνουν ότι τα δύο αδέρφια θα επανενωθούν για μια νέα ταινία.

Την αποκάλυψη έκανε ο Ίθαν στο περιοδικό Empire, τονίζοντας ότι ήδη συνεργάζεται με τον Τζόελ για την ανάπτυξη ενός νέου σεναρίου, χωρίς να αποκαλύψει περισσότερες λεπτομέρειες.

Αν και μάλλον το φιλμ θα αποκτήσει προτεραιότητα σε σχέση με την τριλογία λεσβιακών ταινιών στην οποία θέλει να εξελίξει το «Drve-Away Dolls» ο Τζόελ σε συνεργασία με την σύζυγό του Τρίσα Κουκ.

Πάντως, οι αδερφοί Κοέν έχουν αρκετά απραγματοποίητα πρότζεκτ για μελλοντική αξιοποίηση, από τα οποία κάποιο θα μπορούσε να αποτελέσει το επόμενο φιλμ τους.

Συμπεριλαμβανομένων των προσαρμογών των μυθιστορημάτων εγκληματικού μυστηρίου του Ρος ΜακΝτόναλντ, «The Zebra-Striped Hearse» και «Black Money», Η ντετέκτιβ νουβέλα του Μάικλ Τσάμπον με τίτλο «The Yiddish Policemen’s Union», μυθιστόρημα Η Ένωση Αστυνομικών της Γίντις, το θρίλερ του Τζέιμς Ντίκι «To the white sea» που εξελίσσεται κατά την διάρκεια του Β 'Παγκοσμίου Πολέμου, αλλά και ένα ακόμη θρίλερ για το dark web με τίτλο «Silk Road», ένα σίκουελ για το «Barton Fink» και πολλά άλλα.

Μπορεί να είναι κάποιο από αυτά, μπορεί και όχι. Οι αδερφοί Κοέν φημίζονται για το πόσο απρόβλεπτοι είναι, το σημαντικό πάντως είναι το γεγονός ότι θα σκηνοθετήσουν ξανά μαζί.

Update: Την προηγούμενη εβδομάδα ο Ιθαν μαζί με την σύζυγό του και σεναριογράφο Τρίσια Κουκ βρέθηκαν στον Tromos International Film Festival στη Νορβηγία και έδωσαν ένα masterclass, όπου και μίλησε για την νέα του ταινία με τον αδερφό του Τζόελ. "Πρόκειται για μια καθαρή ταινία τρόμου με άφθονο αίμα. Αν σας αρέσει το "Blood Simple", νομίζω ότι θα το απολαύσετε", είπε.  

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Suncoast

Suncoast

Θα το βρείτε: Disney+

Σύνοψη: Η 17χρονη Ντόρις έχει αφιερώσει σημαντικό μέρος της παιδικής κι εφηβικής της ηλικίας...
1 ημέρα
strangers, από την Spentzos strangers, από την Spentzos