Tρεις πολυκινηματογράφοι ζουν ξανά με ΙΜΑΧ προοπτική

Δημοσίευση: 7 Δεκ. 2022, 14:20
Συντάκτης:

Eυχάριστα νέα που δημιουργούν προσδοκίες και δίνουν ανάσα στον κινηματογραφικό χειμώνα που διανύουμε. 

Μια νέα εταιρεία δραστηριοποιείται με επενδύσεις στον χώρο της κινηματογραφικής διασκέδασης, γεγονός που μόνο να μας χαροποιεί μπορεί. 

Η Grouper Cinemas Α.Ε. συστάθηκε τον Αύγουστο του 2022 με αντικείμενο την ίδρυση και την εκμετάλλευση κινηματογραφικών αιθουσών υψηλών προδιαγραφών. Ανήκει στον ευρύτερο όμιλο ψυχαγωγίας Grouper Entertainment Μονοπρόσωπη Α.Ε.

Στον Όμιλο ανήκουν τα αποκλειστικά δικαιώματα εκπροσώπησης της IMAX® για την Αττική, ενώ το ευρύτερο όραμα της εταιρείας αποβλέπει στον εμπλουτισμό και την περαιτέρω αναβάθμιση του επιπέδου της παιδικής και οικογενειακής ψυχαγωγίας στη ΝΑ Ευρώπη.

Την πρώτη επένδυση της Grouper Cinemas αποτελεί η εξαγορά των 3 multiplex σε Ίλιον, Πάτρα και Θεσσαλονίκη (μέχρι πρότινος γνωστά ως Ster/Odeon Cinemas) τα οποία φιλοξενούνται εντός των εμπορικών κέντρων Escape Center, Veso Mare και Makedonia Mall. Πρόσφατα ολοκληρώθηκε η διαδικασία αλλαγής της εμπορικής επωνυμίας των κινηματογράφων και η μετονομασία τους σε Options Cinemas.

ΊλιονΊλιον

Σύμφωνα με τη νέα εμπορική ονομασία, η δυναμική των Options Cinemas εστιάζει στη δυνατότητα παροχής διαφορετικών επιλογών σε όλο το φάσμα των προϊόντων - υπηρεσιών ψυχαγωγίας εξυπηρέτησης, με απώτερο σκοπό την υψηλού επιπέδου κινηματογραφική εμπειρία για τους επισκέπτες όλων των ηλικιών.

Οι πολυκινηματογράφοι είναι οι ακόλουθοι: 

Options Ίλιον. Λ. Δημοκρατίας 67Α, Αθήνα. 1890 θέσεις. 7 χειμερινές αίθουσες. 1 θερινή

Options Μακεδονία. Τομπάζη 15. Πυλαία, Θεσσαλονίκη. 2540 θέσεις. 11 χειμερινές αίθουσες.

Οptions Vaso Mare. Ακτή Δυμαίων 17. Πάτρα. 1980 θέσεις. 8 χειμερινές αίθουσες.

Vaso MareVaso Mare

Το επόμενο διάστημα έχει προγραμματιστεί εκτενές πλάνο επικοινωνίας, ενώ σε επόμενο στάδιο θα ακολουθήσει μια σειρά ανασχεδιασμού και αναβάθμισης των κινηματογράφων τόσο σε αισθητικό όσο και σε τεχνολογικό επίπεδο.

Το πρόγραμμα προβολών, αγοράς online εισιτηρίων, ενημέρωσης ενεργειών-προσφορών πραγματοποιείται πλέον από το site options-cinemas.gr καθώς και τα social media.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με τη Διεύθυνση Marketing & Επικοινωνίας στο info@options-cinemas.gr. 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
8848
Tanweer
7278
Tanweer
5733
Tanweer
5733
breathe, από την Spentzos breathe, από την Spentzos