Τομ Χάρντι και Ζάζι Μπιτζ στο «Lazarus» του Apple TV+

Δημοσίευση: 3 Φεβ. 2023, 13:45
Συντάκτης:

To Apple TV+ θα μεταφέρει σε τηλεοπτική σειρά το βιβλίο των Αλεξάντρα Κοέλιο Αντόριλ και Αλεξάντερ Αντόριλ (οι οποίοι υπογράφουν με το ψευδώνυμο Λαρς Κέπλερ), «Lazarus», από την σειρά βιβλίων «Joona Linna», με πωλήσεις πάνω από 17 εκατομμύρια αντίτυπα σε ολόκληρο τον κόσμο.

<a href="/nea/new-look-monotono-kai-afiloxeno-gia-ton-theati/69579">"Τhe new look": Μονότονο και αφιλόξενο για τον θεατή</a>ΣΧΕΤΙΚΑ"Τhe new look": Μονότονο και αφιλόξενο για τον θεατή

Η σειρά «Lazarus» ακολουθεί την ντετέκτιβ Σάγκα Μπάουερ η οποία αναζητά τα ίχνη δύο χαμένων αδερφών που ενδέχεται να έχουν πέσει θύματα του κατά συρροήν δολοφόνου Γιούρεκ Γουόλτερ. Αποφασίζει λοιπόν να επισκεφθεί την ψυχιατρική πτέρυγα της φυλακής υψίστης ασφαλείας στην οποία κρατείται με σκοπό να ανακαλύψει τα μυστικά του.

Στην σειρά θα πρωταγωνιστούν οι Τομ Χάρντι και Ζάζι Μπιτς οι οποίοι θα παίξουν τους ρόλους των Γουόλτερ και Μπάουερ αντίστοιχα.

Σιωπή Των Αμνών κανείς;

Ο Νορβηγός Οϊστεϊν Κάρλσεν (με μεγαλύτερη επιτυχία του την σειρά hit στην χώρα του «Exit») θα γράψει το σενάριο και θα αναλάβει την σκηνοθεσία και την παραγωγή της σειράς, με τον Χάρντι να αποτελεί επίσης έναν από τους παραγωγούς της.

Έχει πάντα ενδιαφέρον να βλέπουμε τον Τομ Χάρντι σε πρωταγωνιστικό ρόλο, αν εξαιρέσουμε τα Capone & Venom. Ελπίζουμε να ανακάμψει.

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
43250
Film Group
13175
Tanweer
12142
Tanweer
4254
Tanweer
2372
Baghead, από την Spentzos Baghead, από την Spentzos