Τιμή, ημερομηνία και περιεχόμενο για την Apple TV+

Δημοσίευση: 11 Σεπτεμβρίου 2019, 12:46
Συντάκτης:

H Apple αποκάλυψε και επίσημα τα σχέδιά της για την streaming υπηρεσία της.

<a href="/nea/amazing-stories-toy-stiven-spilmpergk-ehei-treiler/62168">To "Αmazing Stories" του Στίβεν Σπίλμπεργκ έχει τρέιλερ</a>ΣΧΕΤΙΚΑTo "Αmazing Stories" του Στίβεν Σπίλμπεργκ έχει τρέιλερ

Η Apple ΤV+ θα ξεκινήσει την 1η Νοεμβρίου σε 100 χώρες, συμπεριλαμβανομένης και της Ελλάδας.

Η συνδρομή θα κοστίζει 4.99 δολλάρια τον μήνα, ενώ με αγορά νέας συσκευής Apple θα προσφέρεται ένας χρόνος δωρέαν χρήσης.

Η Apple TV+ θα είναι διαθέσιμη σε όλες τις συσκευές της Apple, φυσικά στο διαδίκτυο, αλλά και στις Samsung smart τηλεοράσεις ως εγκατεστημένη υπηρεσία, ενώ μελλοντικά θα υπάρχει και σε LG, Roku, Sony & Vizio.

Το δυνατό χαρτί στην αρχή του προγράμματος αναμένεται να αποτελέσει το «The morning show» με Τζένιφερ Άνιστον, Στιβ Καρέλ και Ριζ Ουίδερσπουν (περισσότερα και τρέιλερ εδώ) για το οποίο έχουν ήδη παραγγελθεί 2 σεζόν, με το συνολικό κόστος παραγωγής να αναμένεται στα 300 εκατ. δολλάρια.

Ξεχωρίζουν επίσης, το μελλοντολογικό «See» με τον Τζέισον Μομόα, μια μίξη Bird Box & Waterworld, το «For all mankind» με τον Τζόελ Κίναμαν, η ρομαντική κομεντί σειρά «Little Voice» σε παραγωγή Τζέι Τζέι Έιμπραμς, την βιογραφική σειρά «Dickinson» βασισμένη στην ζωή της Έμιλι Ντίκινσον με την Χέιλι Στάινφελντ στον πρωταγωνιστικό ρόλο και φυσικά το reboot στο «Amazing Stories» σε παραγωγή Στίβεν Σπίλμπεργκ (ο οποίος ετοιμάζει και κάτι πιο ιδιαίτερο) και σκηνοθεσία Νάιτ Σιαμαλάν.

Kαι πολλά ακόμη που μπορείτε να θυμηθείτε εδώ.

tags: 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
9427
Tanweer
6786
Feelgood
3008
LATE NIGHT WITH THE DEVIL, από την Spentzos LATE NIGHT WITH THE DEVIL, από την Spentzos