Θες να παίξεις στο Peaky Blinders;

Δημοσίευση: 29 Δεκ. 2020, 18:27
Συντάκτης:

Αν ανήκεις στους/στις φαν του Peaky Blinders και έχει φαντασιωθεί πως θα ήταν να βρεθείς έστω και λίγο στα γυρίσματα και να λάβεις μέρος  έστω και σαν κομπάρσος, αλλά και γνωρίσεις από κοντά την φαμίλια, μάλλον βρήκαμε τον τρόπο.

<a href="/nea/netflix-shediazei-2-spin-seires-peaky-blinders/69196">Το Netflix σχεδιάζει 2 spin-off σειρές Peaky Blinders</a>ΣΧΕΤΙΚΑΤο Netflix σχεδιάζει 2 spin-off σειρές Peaky Blinders

Η εταιρία casting LB Casting Ltd που εδρεύει στο Leeds, η οποία έχει βρει extras για τις προηγούμενες σεζόν των Peaky Blinders, ανακοίνωσε πως ψάχνει κομπάρσους «για μια πολύ γνωστή σειρά εποχής που θα κάνει γυρίσματα στις αρχές του 2021 στο Μάντσεστερ». Όλοι καταλάβαμε σε ποια σειρά αναφέραμε και βεβαιωθήκαμε όταν προσέξαμε στο στο πίσω μέρος, το illusttation ενός άνδρα με τραγιάσκα.

Στην προετοιμασία της 6ης σεζόν, η παραγωγή αναζητά άντρες και γυναίκες όλων των εθνικοτήτων, με «φυσική εμφάνιση που μπορεί να απεικονίζει μια πραγματική αντανάκλαση της χρονικής περιόδου που αναφέρεται». Άρα όχι μοντέρνα κουρέματα, βαμμένα μαλλιά, νύχυα, μούσια κτλ.

Νταξ, το πιο βασικό και το πιο δύσκολο για να κάνεις το όνειρό σου πραγματικότητα, είναι ότι οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να βρίσκονται σε κοντινή απόσταση από το Μάντσεστερ και να είναι διατεθειμένοι να κουρευτούν χωρίς αντιδράσεις, αν τους ζητηθεί. Αυτό έλειπε.

Αν καλύπτεις τις παραπάνω προδιαγραφές, δεν έχεις παρά να επικοινωνήσεις με την LB Casting Ltd…

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
9427
Tanweer
6786
Feelgood
3008
LATE NIGHT WITH THE DEVIL, από την Spentzos LATE NIGHT WITH THE DEVIL, από την Spentzos