Συναρπαστικό τρέιλερ για την 5η σεζόν "The Crown"

Δημοσίευση: 21 Οκτ. 2022, 01:56
Συντάκτης:

Κάτι περισσότερο από δύο εβδομάδες πριν η 5η σεζόν του εξαιρετικού «The Crown» ξεκινήσει να προβάλλεται στο Netflix, η παραγωγή του streaming κολοσσού έδωσε στην δημοσιότητα ένα συναρπαστικό τρέιλερ.

<a href="/nea/one-day-mono-i-agapi-tha-mas-sosei/69671">"One day": Mόνο η αγάπη θα μας σώσει</a>ΣΧΕΤΙΚΑ"One day": Mόνο η αγάπη θα μας σώσει

Η Πριγκίπισσα Νταϊάνα αποτελεί το κεντρικό πρόσωπο εδώ, με την «ανάρμοστη» για τις νόρμες της βασιλικής οικογένειάς, συμπεριφορά της, τον τραγικό της θάνατο το 1997 και όσα ακολούθησαν έπειτα.

Όπως έχουμε γράψει αρκετές φορές, το καστ έχει αλλάξει σε σχέση με την 4η σεζόν, άλλωστε το χρονικό χάσμα το επέβαλλε.

H άποψη του MOVE IT για την 4η σεζόν

Έπειτα από την Claire Foy που υποδύθηκε την βασίλισσα στις πρώτες δύο σεζόν και την Olivia Colman στην τρίτη και τέταρτη, στην πέμπτη σεζόν έρχεται η σειρά για την Imelda Staunton να την υποδυθεί, κάτι που θα επαναλάβει και στην έκτη σεζόν. Πρωταγωνιστούν πλάι της η Ελίζαμπεθ Ντεμπίκι στον ρόλο της Πριγκίπισσας Νταϊάνα, ο Τζόναθαν Πράις ως Πρίγκιπας Φίλιππος, ο Ντόμινικ Γουέστ ως Πρίγκιπας Καρόλος, η Λέσλι Μάνβιλ στον ρόλο της Πριγκίπισσας Μαργαρίτας, ο Τζόνι Λι Μίλερ στον ρόλο του Πρωθυπουργού Τζον Μέιτζορ και η Ολίβια Γουίλιαμς στον ρόλο της Καμίλα Πάρκερ Μπόουλς. Θα δούμε και έναν Έλληνα. 

Θυμίζουμε ότι η παραγωγή της έκτης και τελευταίας σεζόν του «The Crown» σταμάτησε για λίγο μετά το θάνατο της Ελισάβετ. Πλέον ξεκίνησε ξανά και η σειρά αναμένεται να ολοκληρωθεί του χρόνου τέτοια εποχή.

Η πέμπτη σεζόν του «The Crown» θα κάνει πρεμιέρα στο Netflix στις 9 Νοεμβρίου.

 

 

Πρώτη δημοσίευση: 21 Οκτ. 2022, 01:56
Ενημέρωση: 21 Οκτ. 2022, 02:00
Συντάκτης:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
43250
Film Group
13175
Tanweer
12142
Tanweer
4254
Tanweer
2372
Baghead, από την Spentzos Baghead, από την Spentzos