ΣΕΙΡΕΣ

"Staged": Ζoom στο ταλέντο

Δημοσίευση: 7 Φεβ. 2022, 14:44
Συντάκτης:

Σύνοψη: Ο Ντέιβιντ Τέναντ και ο Μάικλ Σιν, το ερμηνευτικό δίδυμο που μπορεί να θυμάστε από το «Good Omens», ετοιμάζονταν να πρωταγωνιστήσουν σε μια θεατρική παράσταση στο Γουέστ Εντ του Λονδίνου, όταν εμφανίστηκε ο COVID-19.

<a href="/home-cinema-vod/beast/67664">Beast</a>ΣΧΕΤΙΚΑBeast

Για να είναι πανέτοιμοι να κατακτήσουν το θεατρόφιλο κοινό μετά την άρση των περιορισμών, ο σκηνοθέτης τους τούς προτείνει να κάνουν πρόβες μέσω Zoom.

 

Άποψη: Οι αστέρες του κινηματογράφου είναι σαν κι εμάς τους κοινούς θνητούς… όταν πρόκειται να κληθούν να δουλέψουν κατά τη διάρκεια της καραντίνας! Γιατί οι τηλεδιασκέψεις μέσω Zoom δεν έγιναν μόνο κομμάτι της δικής σου καθημερινότητας, ήταν και στην ημερήσια διάταξη για τους Ντέιβιντ Τέναντ (Doctor Who) και Μάικλ Σιν (Masters of Sex), των οποίων η χημεία είναι δεδομένη, αν θυμηθούμε τις εμφανίσεις τους στην πρώτη σεζόν του «Good Omens». Αν λοιπόν σας έλειψε αυτό το δίδυμο, πού να τους γνωρίσετε και καλύτερα μέσω του «Staged».

Η ιδέα της σειράς είναι απλή: οι δύο ηθοποιοί θα πρέπει να κάνουν πρόβες για μια παράσταση μέσω Zoom, υπό την καθοδήγηση του σκηνοθέτη Σάιμον Έβανς. Ενώ η Αγγλία βρίσκεται σε καθεστώς καραντίνας, όπως βλέπουμε σε εμβόλιμα πλάνα από το σχεδόν έρημο Λονδίνο, οι δυο τους προσπαθούν να την παλέψουν σε αυτή την πρωτοφανή κατάσταση και να κερδίσουν έναν άτυπο διαγωνισμό του ποιος θα την πει καλύτερα στον άλλο!

Ντυμένοι με στολές καραντίνας, κοινώς φόρμες και ενίοτε ρόμπες, με μαλλιά και γένια (στην περίπτωση του Σιν) που έχουν καιρό να έρθουν σε επαφή με ψαλίδι ή ξυράφι, οι δυο ηθοποιοί περνάνε υπέροχα παίζοντας μια τραβηγμένη εκδοχή του εαυτού τους, με τον Έβανς να κλέβει ενίοτε την παράσταση στον ρόλο του ανασφαλή σκηνοθέτη που θέλει οι ηθοποιοί του να τον εκτιμήσουν και να υπακούσουν στις εντολές του.

Η σύντομη διάρκεια των επεισοδίων (20 λεπτά), οι εύστοχες παρατηρήσεις για τη ζωή κατά τη διάρκεια του εγκλεισμού και οι διαξιφισμοί των Τέναντ και Σιν με θέμα την υποκριτική τέχνη και το ταλέντο του καθενός είναι τα πλεονεκτήματα του «Staged», μαζί με την εμφάνιση κάποιων guest star που δεν θα αποκαλύψουμε. Το μόνο μειονέκτημα είναι ότι στη δεύτερη σεζόν το εύρημα της σειράς εμφανίζει σημάδια κόπωσης, όπως βέβαια εμφανίστηκαν και στις ζωές όλων μας καθώς τραβούσε η καραντίνα.

Αν είστε φαν των δύο ηθοποιών, τότε η σειρά είναι must-see. Αν, για κάποιο ανεξήγητο λόγο, σας πιάνει καμιά φορά νοσταλγία για τις ημέρες της καραντίνας, θα την λατρέψετε. Αν, δικαιολογημένα, δεν θέλετε να ξαναδείτε παράθυρο Zoom στη ζωή σας, τότε καλύτερα να την αποφύγετε...

 

Ακολουθήστε το Move It στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα του σινεμά!
Πρώτη δημοσίευση: 7 Φεβ. 2022, 14:44
Ενημέρωση: 7 Φεβ. 2022, 19:34
Συντάκτης:
Πλατφόρμα Streaming: 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Beast

Beast

Θα το βρείτε: Cosmote TV

Σύνοψη: Πατέρας προσπαθεί να φτιάξει τη σχέση του με τις κόρες, ταυτόχρονα αποτρέποντας να...
11 ώρες