ΣΕΙΡΕΣ

"Sky Rojo" season 3: Αμαρτωλός τηλεοπτικός οργασμός

Δημοσίευση: 11 Φεβ. 2023, 19:39
Συντάκτης:

Σύνοψη: Τα τρία κορίτσια μας κάνουν μια νέα αρχή παραλιακά της Αλμερίας όμως το παρελθόν δε λέει να τους αφήσει σε ησυχία και να τους οδηγήσει σε ένα εκρηκτικό φινάλε.

<a href="/nea/bodkin-grigora-vlepetai-grigora-xehnietai/69897">"Bodkin": Γρήγορα βλέπεται, γρήγορα ξεχνιέται</a>ΣΧΕΤΙΚΑ"Bodkin": Γρήγορα βλέπεται, γρήγορα ξεχνιέται

Γνώμη: Έτσι ξαφνικά όπως εμφανίστηκε πριν κάνα 2 χρόνια περίπου, το ίδιο απρόσμενα η  πλατφόρμα παρουσιάζει την ολοκλήρωση του δράματος. Ήδη έχουμε το πρώτο θετικό οπως καταλαβαίνετε.

"Sky Rojo" season 2: Σπιντάτο και στιλιζαρισμένο

Η σειρά τελειώνει με ομαλό τρόπο και δεν κάνει τη χάρη στα τερτιπια κάποιου αγουροξυπνημένου CΕΟ του Νetflix που την είδε Θεός. Τώρα τελευταία παραέγινε το κακό, άλλωστε το εμπεδώσαμε ότι είναι μια επιχείρηση που θέλει να κερδίσει δολλάρια, όσο όμως κακή να είναι μια δημιουργία (που πολλές είναι) δώσε την ευκαιρία στους καλλιτέχνες να κλείσουν ομαλά την ιστορία που έχουν στο κεφάλι τους.

Στην οποία Ιστορία των αντίστοιχων σειρών δεν θα γραφτεί το Sky Rojo. Είναι απαραίτητο όμως; Το βρήκα πολύ τίμιο στις προθέσεις του. Η υπερβολικά καρτουνίστικη χροιά του διακόπτονταν από βία και ακρότητες με τους συντελεστές να έχουν πάρει μεταπτυχιακό στον Ταραντίνο.

Η δύναμη του Sky Rojo προέκυπτε από τις δυναμικές πρωταγωνίστριες του. Οι Coral, Wendy και Gina ξεκίνησαν πιο χάρτινες από ποτέ και κατέληξαν με τεράστιο βάθος και πλούτο συναισθημάτων. Ναι, πάντα η Coral ξεχώριζε με τη Veronica Sanchez σε one woman show, αλλά το story μοίραζε απλόχερα χρόνο και στα υπόλοιπα κορίτσια. Τρεις ηρωίδες που θέλησαν να κάνουν την επανάσταση τους απέναντι σε τέρατα. Γιατί τέτοια είναι ο ιδιοκτήτης του Club, Romeo, με το πρωτοπαλίκαρο του Moises. Δύο άθλια άτομα που θεωρούν τους εαυτούς τους ανώτερα όντα. Για να μη μιλήσουμε για το σύνολο των ανδρών της σειράς που είναι για κλωτσιές με μια  νέα προσθήκη εξίσου αποκρουστική στη τελευταία season.

Από κει και πέρα, οι απιθανότητες που συμβαίνουν σε μεγάλο βαθμό αφαιρούν τη δύναμη ενός κοινωνικού σχολίου, μιας και το concept πουλάει ελαφρότητα μέσα στο βαρύ σκοτάδι, με τις δύο αυτές θεματικές να μη κουμπωνουν οργανικά πάντα. Όμως καταφέρνει να είναι διασκεδαστικό από την αρχή μέχρι το φινάλε, με τόνους καλής μουσικής και ερωτεύσιμων σκηνών βγαλμένες από καρτ ποστάλ χωρίς να κουράσει με επιτηδευμένη σοβαρότητα.

Το Sky rojo είναι γεμάτο αμαρτίες, αλλά δεν είναι και τόση δα αμαρτία αν ευχαριστήθηκες αυτόν τον τηλεοπτικό 'οργασμό'.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑ ΤΟΥ ΦΡΟΪΝΤ | FREUD'S LAST SESSION  , από την Spentzos Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑ ΤΟΥ ΦΡΟΪΝΤ | FREUD'S LAST SESSION  , από την Spentzos