ΣΕΙΡΕΣ

"The sinner" season 4: Θα ανακάμψει;

Δημοσίευση: 6 Νοε. 2021, 13:52

Σύνοψη: Η νέα σεζόν του The Sinner βρίσκει τον ντετέκτιβ Harry Ambrose στο νησί Hanover μαζί με την Greta, σε μία προσπάθεια να αντιμετωπίσει τις ψυχολογικές συνέπειες της τελευταίας υπόθεσης που έλυσε, μίας από τις πιο συναισθηματικά φορτισμένες υποθέσεις που κλήθηκε να λύσει στην καριέρα του.

ΣΧΕΤΙΚΑBruised

Παρότι είναι αποφασισμένος ότι η δουλειά για εκείνον πλέον έχει τελειώσει, η έλευσή του στο νησί θα αλλάξει τα πάντα.

Άποψη: Το The Sinner, μετά από μια ψιλό-άγευστη και ανάλατη τρίτη σεζόν, επιστρέφει ξανά για να κάνει μία εκ νέου προσπάθεια να αποκτήσει την αίγλη και τη δυναμικότητα του πρώτου κύκλου.

Τα δεδομένα δεν φαίνεται να έχουν αλλάξει και πολύ: στον κεντρικό ρόλο βρίσκεται και πάλι ο ντετέκτιβ Ambrose, με τη μοναδική διαφορά ότι πλέον στο πλευρό του βρίσκεται η Greta, η οποία φαίνεται να τον καταλαβαίνει και να προσπαθεί να μπει στον ψυχισμό του. Ο Ambrose πολύ γρήγορα, παρά τις υποσχέσεις του ότι θα μείνει μακριά από τη δουλειά, εμπλέκεται πάλι σε ένα μυστήριο, το οποίο μόνο εκείνος φαίνεται να κατανοεί σε βάθος και όλοι γύρω του σε κάθε επεισόδιο φαίνονται όλο και πιο ένοχοι, γεγονός που μπλέκει περισσότερο το κουβάρι του μυστηρίου.

Παρότι αυτή ήταν η συνταγή που έκανε την πρώτη σεζόν τόσο επιτυχημένη, οι επόμενες δύο προσπάθειες της σειράς ήταν, αν όχι αποτυχημένες, μάλλον μέτριες.

Η τέταρτη σεζόν μοιάζει από τα πρώτα επεισόδια να έχει καλύτερη βάση για να αναπτύξει την ιστορία της, αλλά όχι κάτι εξαιρετικό για να καθηλώσει τον θεατή και να του τραβήξει το ενδιαφέρον.

Μετά από τρεις σεζόν είναι αρκετά κουραστικό για τον θεατή να βλέπει τον ντετέκτιβ Ambrose να έχει τις ίδιες αντιδράσεις, τις ίδιες εκφράσεις, τα ίδια προβλήματα με αυτά που είχε στην αρχή. Ο χαρακτήρας μοιάζει κολλημένος σε μια κατάσταση που στην αρχή είχε ενδιαφέρον, αλλά τώρα είναι –σχεδόν- γραφικός.

Από τα πρώτα τέσσερα επεισόδια της σεζόν δεν έχει γίνει ακόμη απόλυτα κατανοητή (σε εμάς τουλάχιστον) η κατεύθυνση που θα πάρει η σειρά, αλλά τα πρώτα σημάδια δεν είναι ιδιαίτερα αισιόδοξα. Ίσως τα επόμενα επεισόδια καταφέρουν να κάνουν τη σειρά να αποκτήσει ξανά ενδιαφέρον και να επαναφέρουν έστω και λίγη από την ατμόσφαιρα και την αγωνία της πρώτης σεζόν.

Η σειρά στριμάρει Cosmote TV

Άννα Μαρία Χατζηστυλιανού

Ακολουθήστε το Move It στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα του σινεμά!
Πρώτη δημοσίευση: 6 Νοε. 2021, 13:52
Ενημέρωση: 6 Νοε. 2021, 13:52
Πλατφόρμα Streaming: 
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Bruised

Bruised

Θα το βρείτε: Netflix

H Xάλε Μπέρι βραβεύτηκε με Όσκαρ πριν 20 χρόνια για την ειλικρινή της ερμηνεία...
5 ώρες

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tulip
26441
Feelgood
11743
Feelgood
3456