Sequel για το «A quiet place»

Δημοσίευση: 26 Απριλίου 2018, 22:58
Συντάκτης:

Δεν είναι μόνο η τεράστια εισπρακτική επιτυχία που κατάφερε το «A quiet place» του Τζον Κραζίνσκι, ούτε μόνο η εξαιρετική αποδοχή που γνώρισε από το κοινό και από την πλειοψηφία των κριτικών.

<a href="/nea/trito-quiet-place-me-skinotheti-ekplixi/65786">Τρίτο "A quiet place" με σκηνοθέτη έκπληξη</a>ΣΧΕΤΙΚΑΤρίτο "A quiet place" με σκηνοθέτη έκπληξη

Είναι και έτσι δομημένο, ώστε να μπορεί άνετα να δικαιολογεί και sequel, αλλά και prequel για το πως προέκυψαν τα τυφλά εξωγήινα τέρατα που έλκονται ακόμα και από τους παραμικρούς ήχους.

Το έχουν ήδη αντιληφθεί στην Paramount και ο Πρόεδρος της εταιρείας, Τζιμ Γιαννόπουλος, δεν άφησε την ευκαιρία να πάει χαμένη. Όπως ανακοίνωσε στο φεστιβάλ Comic-Con που βρίσκεται σε εξέλιξη: «Ήδη δουλεύουμε το sequel για το A quiet place. Ποτέ δεν φανταζόμουν ότι ο Τζον Κραζίνσκι μπορεί να κάνει ένα βωβό φιλμ τρόμου. Όχι μόνο το έκανε, αλλά έμεινε πιστός στο καλλιτεχνικό του όραμα και δικαιολογημένα γνώρισε αυτή την τεράστια επιτυχία. Θα συνεχίσουμε με ακριβώς τους ίδιους συντελεστές», κάτι που σημαίνει ότι επιστρέφει φυσικά η Έμιλι Μπλαντ στον πρωταγωνιστικό ρόλο. Και κάτι μας λέει ότι δεν αποκλείεται σταδιακά να δημιουργηθεί ένα μικρό κινηματογραφικό σύμπαν, ανάλογο του Cloverfield που έστησε ο Τζέι Τζέι Άμπραμς.

Update 22/2/19: Ο Τζον Κραζίνσκι θα σκηνοθετήσει το sequel (όπως άφησε να εννοηθεί ξεκάθαρα στο Instagram στο post που θα δείτε πιο κάτω) και θα επιμεληθεί και το σενάριο μαζί με τους Μπράιαν Γουντς και Σκοτ Μπεκ, όπως και στο πρώτο φιλμ. Θα πρωταγωνιστήσει η σύζυγος Έμιλι Μπλαντ και η ταινία αναμένεται σύμφωνα με την Paramount, στις 15 Μαϊου 2020.

Update 15/12/19: Πρώτο πλάνο όπως διέρρευσε από τις αίθουσες που το προβάλλουν πριν το «Black Christmas».

 

 

...time to go back. #PartII 5-15-20

A post shared by John Krasinski (@johnkrasinski) on

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
8848
Tanweer
7278
Tanweer
5733
Tanweer
5733
breathe, από την Spentzos breathe, από την Spentzos