ΣΕΙΡΕΣ

"Rabbit Hole" season 1: Συνεχείς ανατροπές και... Τζακ

Δημοσίευση: 14 Μαΐου 2023, 17:10
Συντάκτης:

Τίποτα δεν είναι όπως φαίνεται όταν ο John Weir, ειδικός στην εταιρική κατασκοπεία, βρίσκεται στο επίκεντρο μιας σκοτεινής συνωμοσίας. Όταν αποκαλύπτει μια επικίνδυνη πλεκτάνη από ισχυρές δυνάμεις, ικανές να ελέγχουν πληθυσμούς και να ανατρέπουν δημοκρατίες, ο Weir κατηγορείται για φόνο και ξεκινά μια καταδίωξη, στην προσπάθειά του να ξεχωρίσει την αλήθεια από το ψέμα και το καλό από το κακό. Θα καταφέρει να επιβιώσει σε έναν κόσμο παρακολουθήσεων, fake news και χειραγώγησης;

<a href="/home-cinema-streaming/damsel/69658">Damsel</a>ΣΧΕΤΙΚΑDamsel

O Κίφερ Σάδερλαντ προσπαθεί να σώσει τον κόσμο σε μια σειρά με συνεχείς ανατροπές, πυκνό σενάριο χωρίς εμφανείς τρύπες, έναν μυστήριο «κακό» που είναι πανταχού παρών αν και δεν τον βλέπουμε τελικά ποτέ, προδοσίες, υποψίες και φυσικά τον Σάδερλαντ στο είδος των ρόλων που έχει μάλλον γεννηθεί για να παίζει (θυμήσου προφανώς το «24», αλλά και το υποτιμημένο «Designated Survivor».

Το "Rabbit Hole" ‘ενημερώνει’ από το πρώτο επεισόδιο πως κάθε υποψία που ενδεχομένως σου δημιουργείται για τη συνέχεια, είναι χάσιμο χρόνου. Δεν θα ’πετύχεις’ ποτέ τις εξελίξεις, όσο και αν προσπαθήσεις. Οπότε παραιτήσου από την προσπάθεια για να παραδοθείς απόλυτα στην απόλαυση της τελευταίας δουλειάς των Οι Γκλεν Φικάρα και Τζον Ρέκουα (που τους μάθαμε από τα Ι Love You Phillip Morris & Crazy Stupid Love και εδραιώθηκαν με τα δύο Bad Santa και το τηλεοπτικό This Is Us) έχουν δημιουργήσει ένα μικροσύμπαν το οποίο έχει δομηθεί σε μια αλληλουχία παρανοϊκών συνωμοσιών, με αρκετές κορυφώσεις που σε κρατά σε αγωνία.

Και σίγουρα τώρα που ολοκληρώθηκε η εβδομαδιαία ροή των επεισοδίων -που είναι πλέον όλα διαθέσιμα στο Cosmote TV-, το πιο πιθανό είναι (αν έχετε χρόνο) να τα καταναλώσετε μέσα σε ένα ΠΣΚ.

Ο Κίφερ Σάδερλαντ όπως προαναφέραμε είναι ξανά πολύ καλός στον ρόλο ενός «συμβούλου επιχειρήσεων» σαν βιτρίνα, ο οποίος μαζί με έναν συνέταιρο έχουν δημιουργήσει μια εταιρεία που συλλέγει προσωπικά δεδομένα επιφανώς και αφανών πολιτών και χτίζοντας μια τεράστια βάση δεδομένων, εκβιάζουν κόσμο. Κάποια στιγμή όμως την εταιρεία εξαγοράζει ένα τραστ αδίστακτων κακοποιών που έχουν σκοπό να το χρησιμοποιήσουν για να αποκτήσουν και οικονομική και πολιτική εξουσία. Ο Weir και η ομάδα του (εξαιρετικός και ο Τσαρλς Ντανς στον ρόλο του πατέρα του που αποδεικνύεται όχι ακριβώς φερέγγυος) προσπαθούν να τους σταματήσουν. Αλλά οι επίπλαστες πραγματικότητες που ο ίδιος είχε κατασκευάσει, δημιουργούν συνθήκες στις οποίες σχεδόν τίποτα δεν είναι όπως φαίνεται και η φάση περιπλέκεται συνεχώς.

Ικανοποιητικό μέχρι το τελευταίο πλάνο, το οποίο επίσης δεν είναι αυτό που φαντάστηκες.

 

 

Πρώτη δημοσίευση: 14 Μαΐου 2023, 17:10
Ενημέρωση: 14 Μαΐου 2023, 17:15
Συντάκτης:
Πλατφόρμα Streaming: 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Damsel

Damsel

Θα το βρείτε: Netflix

Σύνοψη: Η γλυκιά κόρη ενός βασιλιά ετοιμάζεται για προξενιό με πλούσια φαμίλια για να...
1 ημέρα

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
43250
Film Group
13175
Tanweer
12142
Tanweer
4254
Tanweer
2372
Baghead, από την Spentzos Baghead, από την Spentzos