Ποιά θα υποδυθεί την Madonna;

Δημοσίευση: 2 Μαρτίου 2022, 03:30
Συντάκτης:

Στα μέσα του 2020 ασς είχαμε ότι η Μαντόνα έγραφε με την με την Ντιάμπλο Κόντι, σεναριογράφο των “Juno”, “Young Adult” και “Tully”, το σενάριο της πιθανής βιογραφικής ταινίας της. 

<a href="/tainies/immaculate/69627">Immaculate</a>ΣΧΕΤΙΚΑImmaculate

Αρκετούς μήνες μετά ακούστηκε έντονα το όνομα του Ντέξτερ Φλέτσερ, σκηνοθέτη του Rocketman (Έλτον Τζον) και παραγωγού του Bohemian Rhapsody (Queen) για να καθήσει πίσως από την κάμερα και αυτό της Τζούλια Γκάρνερ του Ozark για να υποδυθεί την πρώην βασίλισσα της ποπ. 

Η ίδια πάντως σχεδόν άμεσα είχε φροντίσει να το ξεκόψει: "Κανείς δεν ξέρει τι γνωρίζω και τι έχω δει. Μόνο εγώ μπορώ να πω την ιστορία μου. Όποιος άλλος προσπαθήσει είναι ένας τσαρλατάνος και ένας ανόητος. Ψάχνετε για άμεση ικανοποίηση χωρίς να δουλεύετε. Αυτή είναι μια ασθένεια στην κοινωνία μας".

Και υπήρχε λόγος γι'αυτό: σκοπεύει να το σκηνοθετήσει η ίδια. H 63χρονη σταρ έχει πιάσει κάμερα ξανά: τα “Filth and Wisdom” του 2008 και “W.E” του 2011. Ε, κάποιος λόγος θα υπήρχε που δεν το δοκίμασε πάλι από τότε. Μας φαίνεται για μια αυτολιβανιστική αυτοβιογραφία αυτοδοξασίας, μάλλον καταδικασμένη να αποτύχει. 

Έχει ενδιαφέρον πάντως η μονομαχία που ακούστηκε ότι παίζει στο τελικό καστ, μεταξύ της Σίντνεϊ Σουίνεϊ από το Euphoria και της Τζούλια Γκάρνερ που παρέμεινε στο κάδρο. Αν και η Γκάρνερ ίσως της φέρνει κάπως περισσότερο στην True Blue εποχή της, είμαστε TEAM SWEENEY. Ούτε συζήτηση. 

H ίδια η Madonna πάντως δεν βγάζει από την λίστα την Φλόρενς Πιού και την Τζούλια Φοξ (του Uncut Gems). Γερή κόντρα. 

Update: Όπως έγραψε πρώτο το Variety, η ανακοίνωση που δόθηκε στην δημοσιότητα, είναι πως επιλέχθηκε η Τζούλια Γκάρνερ, στην οποία προσφέρθηκε και επίσημα ο ρόλος. Αναμένεται η απάντησή της.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
9427
Tanweer
6786
Feelgood
3008
breathe, από την Spentzos breathe, από την Spentzos