Η Madonna γράφει σενάριο μαζί εμ την Ντιάμπλο Κόντι

Η Madonna γράφει σενάριο μαζί εμ την Ντιάμπλο Κόντι
Δημοσίευση: 11 Aug 2020, 10:47
Συντάκτης:

Μέσω του Instagram ανακοίνωσε η Μαντόνα ότι δουλεύει πάνω σε ένα σενάριο μαζί με την Ντιάμπλο Κόντι , σεναριογράφο των “Juno”, “Young Adult” και “Tully”.

Η σταρ της ποπ δημοσίευσε ένα σύντομο βίντεο στην πλατφόρμα όπου η Κόντι πληκτρολογεί σε ένα λάπτοπ ενώ μπροστά τους είναι ανοιχτά κάποια σημειωματάρια. Μάλιστα, η Μαντόνα περιέγραφε στην Κόντι τον περίφημο κωνικό στηθόδεσμο που έραψε γι’ αυτήν ο Ζαν Πολ Γκοτιέ για την “Blond Ambition” περιοδεία της του 1990, πράγμα που έκανε πολλούς να αναρωτηθούν εάν το σενάριο θα αποτελέσει ουσιαστικά ένα biopic της ζωής της.

Στο caption, η ίδια γράφει: «Τι κάνεις όταν είσαι κλεισμένη στο σπίτι με πολλαπλούς τραυματισμούς; Γράφεις ένα σενάριο με την Ντιάμπλο Κόντι σχετικά με…;» Η συνέχεια της περιγραφής περιέχει εικονίδια που παραπέμπουν σε μουσικό θέμα όμως τίποτα δεν έχει επιβεβαιωθεί.

Ωστόσο, αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η Μαντόνα ασχολείται με τον κινηματογράφο. Κατά την διάρκεια της καριέρας της έχει εμφανιστεί 17 φορές στην μεγάλη οθόνη συμπεριλαμβανομένου του ντοκιμαντέρ “Madonna: Truth or Dare” για την περιοδεία του 1991. Επίσης, έχει σκηνοθετήσει τα “Filth and Wisdom” του 2008 και “W.E” του 2011.

Δημοσίευση: 11 Aug 2020, 10:47
Συντάκτης:
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
6900
Spentzos
6000
Feelgood
4752
Tanweer
2820
Spentzos
2800