"Peripheral": Η Κλόε Μόρετζ στο δικό της Westworld

Δημοσίευση: 13 Σεπτεμβρίου 2022, 13:48
Συντάκτης:

Η Chloe Grace Moretz ετοιμάζεται να ταξιδέψει στο μέλλον στην νέα σειρά του Amazon Prime, The Peripheral. Η σειρά βασίζεται στο ομώνυμο best seller βιβλίο επιστημονικής φαντασίας του William Gibson του 2014, ενώ στα πολύ ενθαρρυντικά νέα είναι ότι εκτελεστικοί παραγωγοί της σειράς είναι ο Jonathan Nolan (αδερφός του Christopher) και η Lisa Joy (σύζυγος του Jonathan), δημιουργοί της επιτυχημένης σειράς του ΗΒΟ, Westworld. Η σειρά θα κάνει πρεμιέρα στις 21 Οκτωβρίου στο Prime Video. Δημιουργός της σειράς είναι ο συγγραφέας και σεναριογράφος Scott B. Smith.

<a href="/home-cinema-streaming/road-house/69686">Road House</a>ΣΧΕΤΙΚΑRoad House

Σε ένα παρόμοιο σύμπαν με το Matrix και το Total Recall, το Peripheral μας μεταφέρει σε άλλη διάσταση, όχι σε ένα παραλλαγμένο παρελθόν, αλλά στο μέλλον. Σύμφωνα με την επίσημη σύνοψη, η Flynne Fisher (Moretz) είναι μια κοπέλα που προσπαθεί να μαζέψει τα κομμάτια της ταραγμένης οικογένειάς της στην σημερινή Αμερική. Η Flynne είναι έξυπνη και φιλόδοξη, μοιάζει όμως να μην έχει μέλλον. Μέχρι που το μέλλον θα έρθει σε εκείνη. Στο καστ, πέραν της Moretz, συναντάμε τους Jack Reynor (Midsommar), Gary Carr (Trigonometry της Αθηνάς Ραχήλ Τσαγγάρη), Eli Goree (One Night in Miami), Charlotte Riley, J J Feild, Adelind Horan, T’Nia Miller, Alex Hernandez και Austin Rising.

Το πρώτο επεισόδιο θα κυκλοφορήσει στις 21 Οκτωβρίου στην πλατφόρμα της Amazon και κάθε Παρασκευή θα κυκλοφορεί νέα επεισόδιο μέχρι τις 9 Δεκεμβρίου. Είναι σε παραγωγή των Amazon Studios με την Warner Bros Television και την εταιρεία του Nolan, Kilter Films. Εκτελεστικοί παραγωγή, εκτός των προαναφερθέντων, είναι οι Vincenzo Natali, Greg Plageman, Athena Wickham και Steven Hoban. Ο Jonathan Nolan και η Lisa Joy ετοιμάζουν για το Amazon Prime και την μετααποκαλυπτική σειρά, Fallout, την οποία γράφουν οι ίδιοι, με το καστ να περιλαμβάνει του Walton Goggins και Kyle MacLachlan. Η Moretz, πέραν της σειράς, θα παίξει στο White Night, βασισμένο στην αληθινή ιστορία της ανόδου του Jim Jones, αλλά και στην νέα εκδοχή του Μπόνι και Κλάιντ, με τον τίτλο Love is a Gun. Από το πρώτο teaser της σειράς The Peripheral, δεν μπορεί να καταλάβει κανείς πάρα πολλά, αλλά φαίνεται συγγενικό τόσο με το στιλ του Jonathan Nolan στο Westworld, όσο και με το σινεμά του Christopher Nolan.

Kαλύτερα από την Κάθριν Μπίγκελοου στο "Strange Days", αποκλείεται να μας τα πουν, πάντως: 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
9427
Tanweer
6786
Feelgood
3008
breathe, από την Spentzos breathe, από την Spentzos