Οι σταρ του "Contagion" μιλούν για την πανδημία. Καλό είναι να τους ακούσεις

Δημοσίευση: 28 Μαρτίου 2020, 03:24
Συντάκτης:

Έχουμε γράψει στο ξεκίνημα της περιπέτειας με την πανδημία τους λόγους για τους οποίους το προ 9ετίας «Contagion» του Στίβεν Σόντερμπεργκ παραμένει ανατριχιαστικά επίκαιρο, ειδικά την εποχή της καραντίνας. Διότι περιέχει ορισμένες τρομακτικά αληθοφανείς σκηνές, συγκριτικά με την εξάπλωση του κορονοϊού που βιώνουμε αυτόν τον καιρό.

<a href="/nea/dave-season-1-nai-einai-mia-periergi-seira/62645">"Dave" season 1: Ναι, είναι μια περίεργη σειρά</a>ΣΧΕΤΙΚΑ"Dave" season 1: Ναι, είναι μια περίεργη σειρά

Και ανήκει στα φιλμ που έχουν δει οι περισσότεροι το χρονικό διάστημα του εγκλεισμού στο σπίτι τους.

Ο Στίβεν Σόντερμπεργκ είχε πραγματποιήσει ενδελεχή έρευνα τότε, συμβουλευόμενος ειδικούς γιατρούς και επιδημιολόγους και έρχονται πλέον κάποιοι από τους πρωταγωνιστές του με αυτοσχέδια βίτεο από το σπίτι, να εξηγήσουν ορισμένα βασικά σημεία που πρέπει όλοι μας να προσέχουμε, σε συνεργασία με τους επιστήμονες γιατρούς του Πανεπιστημίου της Κολούμπια, ένα από τα σπουδαιότερα των ΗΠΑ σε ζητήματα υγείας.

Τα οποία έχουν αναφερθεί ξανά και ξανά, αλλά σίγουρα ωφελεί να τα βλέπεις και να τα ακούς από τον Ματ Ντέιμον, την Κέιτ Ουίνσλετ, τον Λόρενς Φίσμπερν, την Τζένιφερ Ιλ. 

Update 4/4/20: Ανέβασε το δικό της βίντεο και η Μαριόν Κοτιγιάρ. 

 

 

 

 

 

 

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

imaginary, από την Spentzos imaginary, από την Spentzos