Οι σταρ της Νέας Υόρκης καλούν τον κόσμο να μείνει σπίτι

Οι σταρ της Νέας Υόρκης καλούν τον κόσμο να μείνει σπίτι
Δημοσίευση: 26 Μαρτίου 2020, 05:14
Συντάκτης:

Η Νέα Υόρκη είναι η πόλη των ΗΠΑ που έχει δεχθεί τα ισχυρότερα πλήγματα από τον κορονοϊό, πολλά περισσότερα από κάθε άλλη, καθώς μετρά 31.000 κρούσματα και 285 θανάτους ήδη.

ΣΧΕΤΙΚΑ"Dave" season 1: Ναι, είναι μια περίεργη σειρά

Ο κυβερνήτης της Νέας Υόρκης Άντριου Κουόμο επιστράτευσε την βοήθεια διάφορων κινηματογραφικών αστέρων για να τονίσει την ανάγκη αυτοπεριορισμού στο σπίτι ώστε να αντιμετωπιστεί η πανδημία του κορωνοϊού.

Οι πρώτοι που ανταποκρίθηκαν ήταν οι Ρόμπερτ Ντε Νίρο, Άλεκ Μπάλντουιν, Μπεν Στίλερ, Ντάνι Ντε Βίτο, οι οποίοι έστειλαν τα δικά τους μηνύματα από το σπίτι μέσω YouTube.

«Όλοι πρέπει να μείνουμε σπίτι. Πρέπει να σταματήσουμε την διάδοση αυτού του ιού και μόνο μαζί μπορούμε να το πετύχουμε. Όχι μόνο για προστατεύσουμε τους εαυτούς μας, αλλά για να προστατεύσουμε άλλους και τους ηλικιωμένους που αγαπάμε. Σας παρακαλώ. Σας βλέπω», ήταν το μήνυμα του Ντε Νίρο, ενώ ο Μπεν Στίλερ τόνισε: «Έχω ένα μήνυμα για όλους τους νέους εκεί έξω που νομίζουν ότι όλα είναι business as usual – δεν είναι. Πραγματικά όλοι πρέπει να μείνουμε σπίτι, είναι ο μόνος τρόπος να σταματήσουμε την διασπορά αυτού του ιού και θα δουλέψει μόνο εάν το κάνουμε μαζί. Διαβάστε βιβλία, δείτε ταινίες, βρείτε νέα χόμπι».

Ο Άλεκ Μπάλντουιν: «Πρέπει να μείνουμε σπίτι. Όπως εσείς, στην αρχή είχα αμφιβολίες για το τι συνέβαινε, αλλά τώρα νομίζω έχει αποδειχθεί πως η μόνη ευκαιρία μας να το περιορίσουμε αυτό είναι να κρατήσουμε αποστάσεις και να απομονωθούμε».

 

Δημοσίευση: 26 Μαρτίου 2020, 05:14
Συντάκτης:
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
3288
Tanweer
1939
Tanweer
1381
Spenztos
1000
Spentzos
760