Ο Ζακ Γαλυφιανάκης νονός στην Κρήτη

Δημοσίευση: 27 Ιουνίου 2022, 15:25
Συντάκτης:

Έχει χαθεί ο Ζακ Γαλιφιανάκης από το προσκήνιο και μας στενοχωρεί αυτή η εξέλιξη, διότι μας είναι πολύ αγαπητός.

<a href="/home-cinema-streaming/beanie-bubble/68574">The Beanie Bubble </a>ΣΧΕΤΙΚΑThe Beanie Bubble

Μετά το 2013 και το τρίτο Hangover, τον έχουμε δει σε σποραδικές εμφανίσεις: Στο Are You Here του Μάθιου Ουάινερ την ίδια χρονιά, το Birdman του Αλεχάντρο Ινιάριτου την επόμενη και το Keeping up with the Joneses του Γκρέγκ Μότολα το 2016 που αποτέλεσε τον τελευταίο πρωταγωνιστικό του ρόλο, αν εξαιρεθεί η σειρά Baskets την τριετία 2017-19.

Φυσικά μεσολαβούν και οι σποραδικές εκπομπές του απολαυστικού Between Two Furns, αλλά η ουσία είναι πως πρόκειται για πολύ πιο ταλαντούχο κωμικό, από ότι υποδηλώνει η σχεδόν τριετής πλήρη απουσία του.

Τα πρόσφατα νέα του 53χρονου Καλιφορνέζου αποτελούν μια εμφάνισή του στην Κρήτη, όπου ο ελληνικής καταγωγής Γαλιφιανάκης βάφτισε την κόρη του ξαδέρφου του Νικόλαου, στον ιερό ναό του Προφήτη Ηλία στα Χανιά, όπως αναφέρει το neakriti.gr.

Του μυστήριου της βάφτισης προηγήθηκε ο γάμος των ευτυχισμένων γονέων. Ο Ζακ Γαλυφιανάκης είναι Έλληνας δεύτερης γενιάς, με καταγωγή από το Ηράκλειο της Κρήτης. Ο Ζακ ζούσε στο Λος Άντζελες και πρόσφατα αποφάσισε με την οικογένειά του να μετακομίσουν στον Καναδά και να ζήσουν σε μία αγροικία.

Επισκέπτεται την χώρα μας σπάνια, ενώ για πρώτη φορά βρέθηκε στην Κρήτη, όταν ήταν δεκατεσσάρων ετών και πάλι πριν από λίγα χρόνια.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

imaginary, από την Spentzos imaginary, από την Spentzos