Ο Τζορτζ Κλούνεϊ σκηνοθετεί τον Μπεν Άφλεκ για το Amazon

Δημοσίευση: 29 Ιουλίου 2020, 16:50
Συντάκτης:

O Tζορτζ Κλούνεϊ δείχνει να αφοσιώνεται ολοένα και περισσότερο στην σκηνοθεσία και ήδη ετοιμάζει δύο ταινίες, οι οποίες θα ακολουθήσουν το τηλεοπτικό «Catch-22» (στο οποίο είχε και συμπρωταγωνιστικό ρόλο).

<a href="/nea/expats-apoleia-penthos-enohi-typseis/69639">"Expats": Απώλεια, πένθος, ενοχή, τύψεις</a>ΣΧΕΤΙΚΑ"Expats": Απώλεια, πένθος, ενοχή, τύψεις

Η πρώτη ήτανι για λογαριασμό του Netflix, το «Τhe midnight sky». Ο 59χρονος σταρ ετοιμάζεται να γυρίσει ένα νέο δράμα, το «The Tender Bar». Η ταινία θα είναι βασισμένη στο ομώνυμο βιβλίο του J.R. Moehringer για τα παιδικά του χρόνια στο Λονγκ Άιλαντ, 55χρονου συγγραφέα και βραβευμένου με Pulitzer δημοσιογράφου.

Τα απομνημονεύματά του εκδόθηκαν το 2005 και γρήγορα έγιναν best-seller. Το βιβλίο αφηγείται την παιδική του ηλικία μέχρι τα 20 του τις εμπειρίες του στο τοπικό μπαρ του θείου του Publicans, όπου έβρισκε καταφύγιο από την χαοτική οικογενειακή του ζωή.

Αρχικά η ταινία θα αποτελούσε παραγωγή της Sony με τον Ted Melfi στην καρέκλα του σκηνοθέτη, όμως μετά την αποχώρηση του, το στούντιο εγκατέλειψε τα σχέδια για μια κινηματογραφική μεταφορά της βιογραφίας. Στην συνέχεια τα Amazon Studios απέκτησαν τα δικαιώματα της παραγωγής και ανέθεσαν στον οσκαρικό Oυίλιαμ Μόναχαν (The Departed, Body Of Lies, Kingdom Of Heaven) την συγγραφή του σεναρίου.

Πρωταγωνιστής θα είναι -δυστυχώς- ο Μπεν Άφλεκ (στον ρόλο του νεαρπύ ο Τάι Σέρινταν), με τους δυο τους να έχουν συνεργαστεί ξανά στο βραβευμένο με Oscar, Argo. Ο Άφλεκ ήταν πρωταγωνιστής και σκηνοθέτης, ενώ ο Κλούνεϊ παραγωγός.  Στο καστ επίσης οι Κρίστοφερ Λόιντ («Back to the Future»), Λίλι Ρέιμπ («American Horror Story») και Μαξ Καζέλα («Inside Llewyn Davis»).

Update: Αυτό είναι το επίσημο τρέιλερ και δεν είναι καθόλου κακό.  Η ταινία αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 22 Δεκεμβρίου στις αίθουσες και 7 Ιανουαρίου, στην Amazon Prime.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Damsel

Damsel

Θα το βρείτε: Netflix

Σύνοψη: Η γλυκιά κόρη ενός βασιλιά ετοιμάζεται για προξενιό με πλούσια φαμίλια για να...
19 ώρες

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
43250
Film Group
13175
Tanweer
12142
Tanweer
4254
Tanweer
2372
Baghead, από την Spentzos Baghead, από την Spentzos