Ο Τζορτζ Κλούνεϊ απαγορεύει φωτογραφίες των παιδιών του στα ΜΜΕ

Δημοσίευση: 6 Νοε. 2021, 17:50
Συντάκτης:

Ο George Clooney είναι πατέρας και δεν αστειεύεται σε ό,τι αφορά τα παιδιά του. Έτσι λοιπόν ζητά από τα media να μην ασχολούνται με εκείνα. Ο διάσημος ηθοποιός και σκηνοθέτης δημοσίευσε ένα γράμμα απευθυνόμενο στην Daily Mail και άλλες εκδόσεις σχετικά με τις δημοσιοποιήσεις φωτογραφιών. Σε αυτό λοιπόν αναφέρει:

<a href="/nea/den-yparhoyn-arketa-narkotika-na-me-kanoyn-na-xanapaixo-ton-batman/69199">"Δεν υπάρχουν αρκετά ναρκωτικά να με κάνουν να ξαναπαίξω τον Batman"</a>ΣΧΕΤΙΚΑ"Δεν υπάρχουν αρκετά ναρκωτικά να με κάνουν να ξαναπαίξω τον Batman"

«Έχοντας μόλις δει φωτογραφίες της Billie Lourde, του ενός έτους μωρού μας στην δική σας εφημερίδα, και το γεγονός ότι στην συνέχεια κατεβάσατε αυτές τις φωτογραφίες, θα σας ζητούσαμε να αποφύγετε να τοποθετήσετε τα πρόσωπα των παιδιών μας στο δημοσίευμά σας. Είμαι δημόσιο πρόσωπο και δέχομαι τις πολλές φορές παρεμβατικές φωτογραφίες ως μέρος του τιμήματος που πρέπει να πληρώσω για να κάνω την δουλειά μου.

Τα παιδιά μας δεν έχουν αναλάβει τέτοια δέσμευση.

Η φύση της δουλειάς της συζύγου μου την κάνει να αντιμετωπίζει και να δικάζει τρομοκρατικές ομάδες και παίρνουμε όσες προφυλάξεις μπορούμε για να κρατήσουμε την οικογένειά μας ασφαλή. Δεν μπορούμε να προστατεύσουμε τα παιδιά μας εάν κάποια δημοσίευση βάλει τα πρόσωπά τους στο εξώφυλλό τους. Δεν έχουμε πουλήσει ποτέ μια φωτογραφία των παιδιών μας, δεν είμαστε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και δεν δημοσιεύουμε ποτέ φωτογραφίες γιατί κάτι τέτοιο θα έθετε τη ζωή τους σε κίνδυνο. Όχι παρανοϊκός κίνδυνος, αλλά ζητήματα πραγματικού κόσμου, με πραγματικές συνέπειες.

Ελπίζουμε ότι θα συμφωνήσετε πως η ανάγκη να πουλήσετε μια δημοσίευση δεν είναι μεγαλύτερη από την ανάγκη να αφήσουμε αθώα παιδιά από το να στοχοποιηθούν.

Ευχαριστώ,

George Clooney».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
6147
Tanweer
5776
Tanweer
2347
Tanweer
1754
breathe, από την Spentzos breathe, από την Spentzos