Ο Τζέρεμι Ρένερ επιστρέφει μετά το ατύχημα

Δημοσίευση: 2 Ιαν. 2024, 17:24
Συντάκτης:

Ένας χρόνος πέρασε από το παραλίγο μοιραίο ατύχημα με το εκχιονιστικό μηχάνημα που είχε ο Τζέρεμι Ρένερ πέρυσι την πρωτοχρονιά και o 52χρονος ηθοποιός δηλώνει πλέον έτοιμος να επανέλθει στην «ενεργό δράση».

<a href="/nea/o-tzeremi-rener-apo-krevati-toy-ponoy/67543">Ο Τζέρεμι Ρένερ από το κρεβάτι του πόνου</a>ΣΧΕΤΙΚΑΟ Τζέρεμι Ρένερ από το κρεβάτι του πόνου

Στην πρωτοχρονιάτικη εκπομπή του CNN, ο Ρένερ αποκάλυψε στους παρουσιαστές της πως την επόμενη εβδομάδα ξεκινά γυρίσματα για την 3η σεζόν του εξαιρετικού «Mayor of Kingstown» και πως δεν έχει πρόβλημα που κάποιος κασκαντέρ θα τον αντικαταστήσει στις σωματικά απαιτητικές σκηνές:  

«Νιώθω ευλογημένος για όλους τους λόγους που έχω για να παλεύω για να ζω και ευτυχισμένος που τα έχω καταφέρει. Την φοβερή οικογένεια και την 10χρονη κόρη μου, όλους όσους με αγαπάνε. Νιώθω πλέον δυνατός ξανά μετά από έναν χρόνο γεμάτο ταλαιπωρία και ανυπομονώ να ασχοληθώ ξανά με αυτό που αγαπώ. Αρνούμαι να αφήσω ότι συνέβη, να με στοιχειώσει και προσπαθώ να δω τα πάντα θετικά. Είμαι έτοιμος».

Καλώς τον!

Πρώτη δημοσίευση: 2 Ιαν. 2024, 17:24
Ενημέρωση: 2 Ιαν. 2024, 17:24
Συντάκτης:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

strangers, από την Spentzos strangers, από την Spentzos