ΣΕΙΡΕΣ

Ο Τομ Κρουζ κόπηκε από το τηλεοπτικό Jack Reacher λόγω ύψους

Δημοσίευση: 19 Νοε. 2018, 18:29
Συντάκτης:

Διαβάζουμε ότι ο Τομ Κρουζ δεν θα πρωταγωνιστήσει σαν «Jack Reacher» στην επικείμενη τηλεοπτική μεταφορά των μυθιστορημάτων, με τον δημιουργό του ήρωα, Lee Child, να δηλώνει πως ο ηθοποιός δεν έχει το απαραίτητο ύψος. Μάλιστα.

<a href="/news/nikol-kintman-o-gamos-me-ton-tom-kroyz-me-prostatepse/59086">Νικόλ Κίντμαν: "Ο γάμος με τον Τομ Κρουζ με προστάτεψε"</a>ΣΧΕΤΙΚΑΝικόλ Κίντμαν: "Ο γάμος με τον Τομ Κρουζ με προστάτεψε"

Ο Τομ Κρουζ είχε ενσαρκώσει τον ομώνυμο χαρακτήρα στο «Jack Reacher»/2012 του Κρίστοφερ ΜακΚουάρι και το «Jack Reacher: Never go back»/2016 του Έντουαρντ Ζούικ, με απόλυτη επιτυχία, αλλά στον συγγραφέα των λογοτεχνημάτων δεν κάνει διότι είναι κοντός, λέει.

Μιλώντας στο BBC Radio, τόνισε ότι η επιλογή του Κρουζ στις ταινίες είχε προκαλέσει απορίες στους θαυμαστές των πρωτότυπων αστυνομικών μυθιστορημάτων, όπου ο Reacher φέρεται να έχει ύψος γύρω στο 1,95μ., ενώ ο διάσημος σταρ είναι μόλις 1,70μ.: «Οι αναγνώστες έχουν δίκιο. Το μέγεθος του Reacher είναι πάρα, πάρα πολύ σημαντικό και ένα μεγάλο κομμάτι τού ποιος είναι. Η ιδέα είναι πως όταν ο Reacher μπαίνει σε ένα δωμάτιο, είσαι λίγο νευρικός για εκείνο το πρώτο λεπτό. Παρά το ταλέντο του, ο Cruise δεν έχει εκείνη τη φυσική παρουσία. Δεν θα υπάρξουν άλλες ταινίες με τον Tom Cruise. Κάνουμε ένα reboot, ξεκινάμε από την αρχή και θα προσπαθήσουμε να βρούμε τον τέλειο τύπο» τόνισε.

Λες και υπήρχε ποτέ η περίπτωση ο Τομ Κρουζ να έπαιζε στην τηλεοπτική σειρά…

Update 16/7/19: Τα δικαιώματα του τηλεοπτικού Jack Reacher απέκτησε τελικά η Amazon, ενώ το πρότζεκτ θα τρέξει ο Nικ Σαντόρα, παραγωγός των Scorpion και Law & Order και εκτελεστικός παραγωγός του Prison Break

Πρώτη δημοσίευση: 19 Νοε. 2018, 18:29
Ενημέρωση: 17 Ιουλίου 2019, 11:55
Συντάκτης:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
43250
Film Group
13175
Tanweer
12142
Tanweer
4254
Tanweer
2372
Baghead, από την Spentzos Baghead, από την Spentzos