Ο Τιμ Μπάρτον δοκιμάζει στην μικρή οθόνη με Addams Family

Δημοσίευση: 24 Οκτ. 2020, 15:24
Συντάκτης:

Ο Tim Burton θα ασχοληθεί και εκείνος με την τηλεόραση, όπως τόσοι και τόσοι σκηνοθέτες μέχρι τώρα και μάλιστα με μια σειρά που θα βασίζεται στο The Addams Family. Σύμφωνα με πληροφορίες του Deadline, ο διάσημος σκηνοθέτης που πολλές φορές ασχολήθηκε με την φαντασία και το μαύρο χιούμορ, θα είναι παραγωγός και ίσως σκηνοθέτης όλων των επεισοδίων της live-action σειράς. Πλάι του θα βρίσκονται οι δημιουργοί του Smallville, Alfred Gough και Miles Millar, ως παραγωγοί και σεναριογράφοι της σειράς.

<a href="/multimedia-trailer/hes-back-treiler-gia-beetlejuice-beetlejuice/69632">He's back! Τρέιλερ για το "Beetlejuice, Beetlejuice!"</a>ΣΧΕΤΙΚΑHe's back! Τρέιλερ για το "Beetlejuice, Beetlejuice!"

Πού θα δούμε όμως την νέα εκδοχή της διαβόητης οικογένειας; Ακόμα παραμένει άγνωστοι μιας και είναι πολλοί οι μνηστήρες ένας εκ των οποίων είναι το Netflix και μάλιστα φαίνεται να είναι πολλές οι πιθανότητες να το δούμε εκεί. Μερικές πρώτες φήμες λένε ότι η ιστορία θα είναι από την οπτική της Wednesday Addams και θα είναι τοποθετημένη στο σήμερα. Η οικογένεια Addams ήρθε στο φως το 1938 από τον Αμερικανό Charles Addams. Έκτοτε έχει γίνει δύο φορές τηλεοπτική σειρά, δύο ταινίες με την Angelica Huston και τον Raul Julia και πρόσφατα ταινία animation της MGM με το σίκουελ να ετοιμάζεται για το 2021.

Η αισθητική και το ύφος της οικογένειας Addams ταιριάζει απόλυτα στο στιλ του Burton, αν θυμηθούμε τον Ψαλιδοχέρη, τον Σκαθαροζούμη ή ακόμα και το Dark Shadows. Τον Beetlejuice μάλιστα τον ξανασυνάντησε σε σειρά μιας και έπειτα από την ταινία του το 1988 μετατράπηκε σε τηλεοπτική σειρά (1989-1991) στην οποία υπήρξε παραγωγός. Η Οικογένεια Addams φαντάζει εξαιρετική επιλογή για έναν σπουδαίο σκηνοθέτη που τα τελευταία χρόνια δεν μας έχει δώσει πολύ καλές ταινίες στο σινεμά και έτσι αναμένουμε την επιστροφή του.

O Burton είχε ασχοληθεί με την μικρή οθόνη ξανά το 2000, με την animation σειρά "The world of stainboy".

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
9427
Tanweer
6786
Feelgood
3008
breathe, από την Spentzos breathe, από την Spentzos