O Thor θα υποδυθεί τον Hulk Hogan

Δημοσίευση: 23 Φεβ. 2019, 17:49
Συντάκτης:

Αν έχεις θητεύσει με επιτυχία σαν Thor, τι να σου πει η πάλη. Εννοείται ότι το’χεις!

Έτσι και ο Κρις Χέμσγουορθ, ο οποίος πήρε την απόφαση να πρωταγωνιστήσει στην βιογραφία του βετεράνου παλαιστή και ηθοποιού Hulk Hogan, σε ένα από τα πιο απρόσμενα κάστινγκ που έχουμε ακούσει τελευταία.

Το φιλμ θα είναι παραγωγής Netflix, αλλά του Μπράντλεϊ Κούπερ, ενώ την σκηνοθεσία έχει αναλάβει ο  Τοντ Φίλιπς (των Hangover, αλλά και του Joker με τον Γιόακιν Φοίνιξ) και το σενάριο ο Σκοτ Σίλβερ του επερχόμενου Joker, αλλά και των The Fighter, The Finest Hour, 8 Mile.

Όπως γράφει το Hollywood Reporter, η ταινία δεν θα ασχοληθεί με τα σκάνδαλα που προέκυψαν τα τελευταία χρόνια για τον Hogan με τα ερωτικά βίντεο, αλλά θα επικεντρωθεί στα χρόνια που τον καθιέρωσαν ως έναν από τους σπουδαιότερους παλαιστές επαγγελματικής πάλης όλων των εποχών.

Update 24/11/20:  Ο Κρις Χέμσγουορθ γυμνάζεται εντατικά για τον ρόλο. Μέσω του Instagram λογαριασμού του, μοιράστηκε ένα στιγμιότυπο από την προετοιμασία του για τον ρόλο και η μεταμόρφωσή του εντυπωσιάζει, όχι μόνο εμάς, αλλά και τον ίδιο τον Χαλκ Χόγκαν.

Ο πρώην σταρ της πάλης μοιράστηκε στο Twitter τη φωτογραφία του Χέμσγουορθ μαζί με ορισμένες δικές του σχολιάζοντας: «Τα έχει καταφέρει σχεδόν! Είναι έτοιμος! Όμως παραείναι όμορφος για να παίξει εμένα».

Σε συνέντευξη στο Total Film ο Χέμσγουρθ είχε αναφερθεί στις δυσκολίες του ρόλου όσον αφορά τη μεταμόρφωσή του: «Όπως μπορείτε να φανταστείτε η ετοιμασία για τον ρόλο θα είναι σε απίστευτο βαθμό σωματική. Θα πρέπει να βάλω περισσότερη μάζα από ποτέ, ακόμη παραπάνω από όσο έβαλα για τον Thor. Στη συνέχεια έχω να διαχειριστώ το θέμα της προφοράς, των κινήσεων και του ύφους μου».

Η ταινία αναμένεται να κυκλοφορήσει προς στις αρχές του 2022.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Damsel

Damsel

Θα το βρείτε: Netflix

Σύνοψη: Η γλυκιά κόρη ενός βασιλιά ετοιμάζεται για προξενιό με πλούσια φαμίλια για να...
1 ημέρα

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
43250
Film Group
13175
Tanweer
12142
Tanweer
4254
Tanweer
2372
Baghead, από την Spentzos Baghead, από την Spentzos