Ο Τέρι Γκίλιαμ σχεδιάζει τη νέα ταινία του

Δημοσίευση: 30 Δεκ. 2019, 16:35
Συντάκτης:

Αφού κατάφερε να εξασφαλίσει την κυκλοφορία του μεγάλου του πρότζεκτ “The Man Who Killed Don Quixote” το οποίο ετοίμαζε μία δεκαετία, ο Τέρι Γκίλλιαμ παρέμεινε σιωπηλός μέσα στο 2019 χωρίς να υπάρχει στον ορίζοντα κάποιο άμεσο κινηματογραφικό σχέδιο.

Ο ίδιος σε συνέντευξη που παραχώρησε στο “The Wrap” τόνισε πως αντιμετωπίζει ένα νέο σύνορο στην καριέρα του –το άγνωστο.

«Ασχολούμαι με πολλά πράγματα αλλά απλά δεν ξέρω» δήλωσε για το μέλλον. «Είναι η πρώτη φορά στην ζωή μου που βιώνω κάτι ανάλογο. Ίσως έχω εξαντλήσει τον εαυτό μου. Διαβάζω σαν τρελός για να βρω κάτι να με ενθουσιάσει. Μπορεί το πρόβλημα να βρίσκεται στο γεγονός ότι γερνάω. Η ζωή μου και η παραγωγή ταινιών ανέκαθεν είχαν να κάνουν με μάχες και τώρα δεν υπάρχει κανείς να μου επιτεθεί!»

Αλλά η επόμενη δουλειά του, μπορεί να έρθει από ένα παλιότερο σενάριο : «Είναι κάτι που γράψαμε μετά το “Fisher King” με τον Ρίτσαρντ ΛαΓκράβενες  αλλά ποτέ δεν υλοποιήθηκε. Προσπαθούμε να δούμε πώς μπορεί να ανανεωθεί και αν θα λειτουργούσε ως τηλεοπτική σειρά έξι επεισοδίων. Το σενάριο δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμα αλλά πιστεύουμε ότι σε ένα πλαίσιο μεγαλύτερο από αυτό της ταινίας θα μπορούσε να αναπτυχθεί καλύτερα.»

Φυσικά, για το εν λόγω πρότζεκτ με τίτλο “The Defective Detective” έχουμε ακούσει και στο παρελθόν αλλά τώρα φαίνεται ότι όντως μπορεί να μπει σε παραγωγή. Ωστόσο, ο Γκίλλιαμ ανησυχεί για το χρονικό περιθώριο διότι : «Τα χρήματα του Netflix και των υπόλοιπων υπηρεσιών streaming απλά κάθονται εκεί αλλά όταν βλέπεις τον Σκορσέζε να κάνει το “The Irishman” όπως και του αδερφούς Κόεν, δεν είμαι σίγουρος ότι θα υπάρχουν ακόμα προς διάθεση μέχρι να προετοιμαστώ εγώ.»

Πάντως, το “The Defective Detective” δεν είναι η μόνη παραγωγή δια χειρός Τέρι Γκίλλιαμ που αναμένει το κοινό καθώς προηγείται το θεατρικό μιούζικαλ στο Old Vic του Λονδίνου σε μουσική του αξεπέραστου Στήβεν Σόντχαιμ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
9427
Tanweer
6786
Feelgood
3008
breathe, από την Spentzos breathe, από την Spentzos