Ο Τάικα Ουαϊτίτι θα κάνει σειρά το Time Bandits του Τέρι Γκίλιαμ

Δημοσίευση: 30 Σεπτεμβρίου 2022, 14:59
Συντάκτης:

Ο Taika Waititi είναι μια από τις πιο ιδιαίτερες φωνές στον αγγλόφωνο κινηματογράφο, αλλά και τηλεόραση, με δουλειές του να είναι τόσο η ιδιάζουσα σειρά και ταινία What We Do in the Shadows όσο και το οσκαρικό Jojo Rabbit αλλά και ο πληθωρικός Thor.

<a href="/tainies/next-goal-wins/69307">Next goal wins</a>ΣΧΕΤΙΚΑNext goal wins

Και ενώ έχει ήδη ανακοινωθεί η επόμενη ταινία του για την άνοιξη του 2023, το αθλητικό δράμα Next Goal Wins, ετοιμάζει και τηλεοπτική σειρά για την AppleTv+, το Time Bandits.

Σύμφωνα με το Variety, η κωμική σειρά, που είναι remake της ομώνυμης ταινίας του Terry Gilliam (1981), στην οποία μεταξύ άλλων έπαιζαν ο John Cleese και ο Sean Connery, έχει βρει το δικό της καστ το οποίο περιλαμβάνει την Lisa Kudrow, την αγαπημένη Phoebe από τα Φιλαράκια, αλλά και τους Charlyne Yi, Kal-El Tuck, Tadhg Murphy, Roger Jean Nsengiyumva, Rune Temte, Kiera Thompson και Rachel House. Σύμφωνα με την επίσημη σύνοψη, είναι ένα κωμικό ταξίδι στον χρόνο και χώρο με μια ομάδα κλεφτών και ένα νέο μέλος: ένα εντεκάχρονο κολλημένο με την ιστορία.

Ο Waititi δεν θα είναι μόνο παραγωγός, αλλά σεναριογράφος του πιλότου και σκηνοθέτης των δύο πρώτων επεισοδίων. Δεν είναι η μόνη του τηλεοπτική δουλειά, καθώς βρίσκεται πίσω από το What we do in the shadows, ενώ είναι παραγωγός και στο Reservation Dogs αλλά και στο Our Flag Means Death, στο οποίο σκηνοθέτησε το πρώτο επεισόδιο.

Την πρωτότυπη ταινία στην οποία θα βασιστεί η σειρά του, είχε σκηνοθετήσει ο Gilliam και την είχε γράψει με τον έτερο Monty Python, Michael Palin, ενώ ένας ακόμα του γκρουπ πρωταγωνιστούσε, ο Cleese. Η ταινία κυκλοφόρησε το 1981 και δεν είχε εισπρακτική επιτυχία, αλλά με τα χρόνια απέκτησε καλτ στάτους και θεωρείται από τις καλύτερες δουλειές του Gilliam. Η σειρά ακόμα είναι άγνωστο πότε θα κυκλοφορήσει.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
9427
Tanweer
6786
Feelgood
3008
LATE NIGHT WITH THE DEVIL, από την Spentzos LATE NIGHT WITH THE DEVIL, από την Spentzos