Ο Τάικα Ουαϊτίτι επιστρέφει στις ρίζες του

Δημοσίευση: 13 Aug 2019, 11:01
Συντάκτης:

Ενώ βρισκόμαστε σε αναμονή για την τέταρτη ταινία από το έπος του Thor, που αποτελεί το sequel του “Ragnarok”, ο σκηνοθέτης του “Thor: Love & Thunder” Τάκα Ουατίτι δεν δείχνει να εφησυχάζεται και ήδη έχει ανακοινώσει την επόμενη δουλειά του με τίτλο “Next Goal Wins”.

ΣΧΕΤΙΚΑ"What we do in the shadows" season 1: Τάικα, είσαι θησαυρός!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο εκκεντρικός ΝέοΖηλανδός σκηνοθέτης θα βασιστεί στο ομότιτλο ντοκιμαντέρ του 2014 των Μάικ Μπρέτ και Στιβ το οποίο ακολουθεί το τυπικό σενάριο μιας αθλητικής ταινίας δηλαδή το πρότυπο του πετυχημένου προπονητή (εν προκειμένω ο Τόμας Ρόνγκεν) που αναλαμβάνει την αποτυχημένη ομάδα της Αμερικανικής Σομόα με στόχο να την κάνει πρωταθλήτρια.

Όμως επειδή ο Ουατίτι παραπέμπει σε επικές παραγωγές, το “Next Goal Wins” δεν ενδέχεται να είναι συνηθισμένο ενώ το μικρό διάστημα που έχει στην διάθεση του για γυρίσματα, πριν ξεκινήσει δηλαδή το post production του “Thor”, θα δώσει ένα αποτέλεσμα που θα θυμίζει περισσότερο τις αρχικές indie δουλειές του όπως το “What We Do in the Shadows”.

Βέβαια, είναι νωρίς ακόμα για επίσημη ανακοίνωση κυκλοφορίας αφού σειρά έχει το “Jojo Rabbit”, μία σατυρική κωμωδία τοποθετημένη στον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο, το οποίο θα κάνει την εμφάνιση του στις Ελληνικές αίθουσες τον Οκτώβριο. Πάντως, μία ημερομηνία μέσα στο 2020 είναι αρκετά πιθανή.

Update 13/9/19: Και τον φωνακλά κόουτς με την μεγάλη καρδιά που βλέπετε στο τρέιλερ, αναμένεται να υποδυθεί ο Μάικλ Φασμπέντερ, ο οποίος βρίσκεται πολύ κοντά σε συμφωνία! 

 

Δημοσίευση: 13 Aug 2019, 11:01
Συντάκτης:
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ Knives Out - Στα μαχαίρια - 5 Δεκεμβρίου στους κινηματογράφους από τη Σπέντζος

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

"War Of The Worlds", season 1:

"War Of The Worlds", season 1:

Το "War Of The Worlds" είναι μια σειρά 8 επεισοδίων βασισμένη (χαλαρά) στο κλασικό...
7 ώρες

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Feelgood
70587
Tulip
13280
Tanweer
8900
Feelgood
7158