Ο Τάικα Ουαϊτίτι επιστρέφει στις ρίζες του

Δημοσίευση: 13 Aug 2019, 11:01
Συντάκτης:

Ενώ βρισκόμαστε σε αναμονή για την τέταρτη ταινία από το έπος του Thor, που αποτελεί το sequel του “Ragnarok”, ο σκηνοθέτης του “Thor: Love & Thunder” Τάκα Ουατίτι δεν δείχνει να εφησυχάζεται και ήδη έχει ανακοινώσει την επόμενη δουλειά του με τίτλο “Next Goal Wins”.

<a href="/tainies/next-goal-wins/69307">Next goal wins</a>ΣΧΕΤΙΚΑNext goal wins

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο εκκεντρικός ΝέοΖηλανδός σκηνοθέτης θα βασιστεί στο ομότιτλο ντοκιμαντέρ του 2014 των Μάικ Μπρέτ και Στιβ το οποίο ακολουθεί το τυπικό σενάριο μιας αθλητικής ταινίας δηλαδή το πρότυπο του πετυχημένου προπονητή (εν προκειμένω ο Τόμας Ρόνγκεν) που αναλαμβάνει την αποτυχημένη ομάδα της Αμερικανικής Σομόα με στόχο να την κάνει πρωταθλήτρια.

Όμως επειδή ο Ουατίτι παραπέμπει σε επικές παραγωγές, το “Next Goal Wins” δεν ενδέχεται να είναι συνηθισμένο ενώ το μικρό διάστημα που έχει στην διάθεση του για γυρίσματα, πριν ξεκινήσει δηλαδή το post production του “Thor”, θα δώσει ένα αποτέλεσμα που θα θυμίζει περισσότερο τις αρχικές indie δουλειές του όπως το “What We Do in the Shadows”.

Update: Και τον φωνακλά κόουτς με την μεγάλη καρδιά που βλέπετε στο τρέιλερ, αναμένεται να υποδυθεί ο Μάικλ Φασμπέντερ, ο οποίος βρίσκεται πολύ κοντά σε συμφωνία. 

Update: Πέρασαν 3 χρόνια έκτοτε και η ταινία δείχνει να έχει πλέον ολοκληρωθεί, καθώς Ουαϊτίτι και Φασμπλεντερ κατάφεραν ναβρουν κοινό χρόνο για να συνεργαστούν μετά τις πολλές υποχρεώσεις και των δύο σε διάφορα πρότζεκτ. Το φιλμ αναμένεται στις αίθουσες στα μέσα του  2023 και οι πρώτες φωτό δόθηκαν στην δημοσιότητα. 

Eπιτέλους επίσημο τρέιλερ, δομημένο πάνω στον χαρακτηριστικό κινηματογραφικό μικρόκοσμο του Ουαϊτίτι. Η σέντρα έχει οριστεί για τις 17 Νοεμβρίου. 

 

 

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Damsel

Damsel

Θα το βρείτε: Netflix

Σύνοψη: Η γλυκιά κόρη ενός βασιλιά ετοιμάζεται για προξενιό με πλούσια φαμίλια για να...
1 ημέρα

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
43250
Film Group
13175
Tanweer
12142
Tanweer
4254
Tanweer
2372
Baghead, από την Spentzos Baghead, από την Spentzos