Ο Σον Κόνερι είναι ο καλύτερος Τζέιμς Μποντ για τους Βρετανούς

Δημοσίευση: 19 Aug 2020, 15:55

Ο Σον Κόνερι αναδείχθηκε ο καλύτερος Τζέιμς Μποντ όλων των εποχών, σε μία νέα δημοσκόπηση που διενεργήθηκε για λογαριασμό του περιοδικού Radio Times.

<a href="/nea/aytos-einai-o-pio-pithanos-neos-james-bond/69616">Aυτός είναι ο πιο πιθανός νέος James Bond</a>ΣΧΕΤΙΚΑAυτός είναι ο πιο πιθανός νέος James Bond

Ο Σκωτσέζος ηθοποιός, ο οποίος ήταν ο πρώτος που υποδύθηκε τον θρυλικό κατάσκοπο, ήρωα του Ίαν Φλέμινγκ στη μεγάλη οθόνη το 1962, στην ταινία «Dr. No» βρέθηκε στην πρώτη θέση αφού κέρδισε εύκολα τους άλλους πρωταγωνιστές της κινηματογραφικής σειράς Τζέιμς Μποντ σε πολλούς γύρους ψηφοφορίας.

Ο Σον Κόνερι υποδύθηκε τον Τζέιμς Μποντ σε έξι επίσημες ταινίες της κινηματογραφικής σειράς, καθώς και στο ανεπίσημο remake του «Thunderball» με τίτλο «Never Say Never Again» το 1983.

Μεγάλη έκπληξη στην δεύτερη θέση όπου βρέθηκε οΤίμοθι Ντάλτον, πρωταγωνιστής της ταινίας «The Living Daylights», σύμφωνα με δημοσίευμα της βρετανικής εφημερίδας «Evening Standard».

Ο πρωταγωνιστής των ταινιών Τζέιμς Μποντ τις δεκαετίες του '70 και του '80, Ρότζερ Μουρ, ο οποίος μετέφερε το κινηματογραφικό franchise στο διάστημα με την ταινία «Moonraker», βρέθηκε τρίτο, με τον Ντάνιελ Κρεγκ, ο οποίος υποδύθηκε τον Τζέιμς Μποντ σε τέσσερις ταινίες, με την πέμπτη και τελευταία στην οποία εμφανίζεται ως Πράκτορας 007 με τίτλο «No Time to Die» να αναμένεται το επόμενο διάστημα στις κινηματογραφικές αίθουσες, να κατατάσσεται τέταρτος, με βάση τα αποτελέσματα της δημοσκόπησης.

Στην τελευταία θέση βρέθηκε φυσικά ο Τζορτζ Λέιζενμπι, ο οποίος ενσάρκωσε αποτυχημένα τον Βρετανό κατάσκοπο σε μία μόνο ταινία με τίτλο «On Her Majesty's Secret Service».

tags: 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
9427
Tanweer
6786
Feelgood
3008
breathe, από την Spentzos breathe, από την Spentzos