O Σεθ Ρόγκεν άνοιξε εταιρεία πώλησης μαριχουάνας και έπεσε το site!

Δημοσίευση: 12 Μαρτίου 2021, 19:19
Συντάκτης:

Γνωστός φίλος του χόρτου ο Σεθ Ρόγκεν. Τι φίλος, εραστής, για να το θέσουμε με μεγαλύτερη ακρίβεια και ούτε ο ίδιος το έκρυψε ποτέ.

<a href="/nea/platonic-season-1-frontismeno-kai-fresko/68297">"Platonic" season 1: Φροντισμένο και φρέσκο</a>ΣΧΕΤΙΚΑ"Platonic" season 1: Φροντισμένο και φρέσκο

Σοφή λοιπόν η κίνησή του από τη στιγμή που είναι γνώστης του αντικειμένου, να στήσει την «Houseplant», μία εταιρία που εξειδικεύεται στην πώληση μαριχουάνας και στα αξεσουάρ που συνοδεύουν την χρήση της.

Την ξεκίνησε το 2019 στον Καναδά και μόλις προχθές την λάνσαρε στην αμερικανική αγορά. Και με το που ανέβηκε το σάιτ, λίγες ώρες αργότερα έπεσε ο σέρβερ από την τετράστια επισκεψιμότητα και ζήτηση και κράσαρε!

Αργά το βράδυ η ιστοσελίδα επανήλθε, κι ο «Pinapple Express» κωμικός βγήκε με προσωπικό βίντεο που εξηγούσε ότι η «απίστευτη κίνηση λύγισε τον server τους».

«Μάλλον… σας υποτίμησα», ήταν το tweet του διάσημου κωμικού ηθοποιού: «Λόγω της αδιανόητης κίνησης από την αναπάντεχη επισκεψιμότητα, αναγκαστήκαμε να “ρίξουμε” το σάιτ, ώστε να το επιδιορθώσουμε και να το κάνουμε ξανά λειτουργικό. Ένα μεγάλο συγνώμη που περιμένατε. Έχουμε άφθονο στοκ, οπότε μην ανησυχείτε, όλες οι παραγγελίες σας, θα ικανοποιηθούν…»

To site μπορείτε να το βρείτε εδώ


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Scoop

Scoop

Θα το βρείτε: Netflix

Σύνοψη: Εμπνευσμένο από αληθινά γεγονότα, αυτό το δράμα παρουσιάζει εκ των έσω πώς οι...
12 ώρες

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
8848
Tanweer
7278
Tanweer
5733
Tanweer
5733
breathe, από την Spentzos breathe, από την Spentzos