Ο Ρούμπεν Όστλουντ θέλει τον Κιάνου Ριβς στη νέα ταινία του

Δημοσίευση: 21 Απριλίου 2024, 15:30
Συντάκτης:

Στο περσινό Φεστιβάλ του Βερολίνου είχαμε παρακολουθήσει μια ομιλία του δις βραβευμένου με Χρυσό Φοίνικα σκηνοθέτη, Ruben Ostlund και μας είχε αποκαλύψει αναλυτικά την πλοκή της νέας του ταινίας, The Entertainment System is Down. Αυτό που δεν μας είχε πει είναι ποιος θα πρωταγωνιστεί. Σύμφωνα με πληροφορίες του Variety, έχει γίνει πρόταση στον Keanu Reeves, όπου μετά την John Wick περίοδο θα βρεθεί, αν τελεσφορήσει η όλη συζήτηση, σε κάτι πολύ διαφορετικό.

<a href="/nea/o-kianoy-rivs-kai-i-formula-1/68686">O Kιάνου Ριβς και η Formula 1</a>ΣΧΕΤΙΚΑO Kιάνου Ριβς και η Formula 1

Η ταινία, για μια ακόμα φορά, θα είναι κοινωνική σάτιρα. Σε ένα αεροπλάνο όλες οι ηλεκτρονικές συσκευές σβήνουν, παύουν να λειτουργούν. Αλλιώς όμως είναι τα πράγματα στην Α΄ Θέση και αλλιώς στην οικονομική, κάτι που θυμίζει την ταξική πάλη του Τριγώνου της Θλίψης για το οποίο κέρδισε τον δεύτερο Χρυσό Φοίνικα. Είναι άγνωστο τι ρόλο ακριβώς θα κάνει ο ηθοποιός, που μέχρι τότε περιμένουμε να τον δούμε στο σκηνοθετικό ντεμπούτο του Aziz Ansari, Good Fortune, και στην κωμωδία του Jonah Hill, Outcome.

Ο σουηδός σκηνοθέτης πάντως έχει ολοκληρώσει την συγγραφή του σεναρίου, επομένως αναμένεται σχετικά σύντομα να ξεκινήσει η παραγωγή. Πιθανόν να την δούμε στις Κάννες του χρόνου, αν όλα πάνε καλά. «Νομίζω θα είναι πιο προκλητικό από οποιοδήποτε βίαιο και ενοχλητικό περιεχόμενο» είχε δηλώσει πρόσφατα ο Ostlund. «Γιατί το να μείνεις μόνος με τις σκέψεις σου και να προκαλέσεις το κοινό να κάνει το ίδιο, είναι πολύ ενδιαφέρον». Μένει να δούμε αν το ίδιο ενδιαφέρον θα βρει και ο Reeves για να δεχτεί την πρόταση του σκηνοθέτη.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

The book of Clarence

The book of Clarence

Θα το βρείτε: Cosmote TV

Σύνοψη: Κατά τη διάρκεια της επί γης παρουσίας του Ιησού, ο παραβατικός δίδυμος αδερφός...
3 ώρες

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
6147
Tanweer
5776
Tanweer
2347
Tanweer
1754
breathe, από την Spentzos breathe, από την Spentzos