O Kιάνου Ριβς και η Formula 1

Δημοσίευση: 8 Σεπτεμβρίου 2023, 12:29
Συντάκτης:

Ο Κιάνου Ριβς είναι έτοιμος να μας ξεναγήσει στον κόσμο της Formula 1 στο νέο mini docu-series “Brawn: The Impossible Formula One Story” που έρχεται στο Disney+. Συγκεκριμένα, ο Αμερικανός ηθοποιός θα είναι ο παρουσιαστής των τεσσάρων επεισοδίων της σειράς, η οποία ασχολείται με το Πρωτάθλημα Formula 1 του 2009 που είχε έναν αναπάντεχο νικητή: μία ανεξάρτητη ομάδα, με οδηγούς τους Βρετανούς Τζένσον Μπάτον και Ρος Μπράουν.

<a href="/nea/o-roympen-ostloynt-thelei-ton-kianoy-rivs-sti-nea-tainia-toy/69783">Ο Ρούμπεν Όστλουντ θέλει τον Κιάνου Ριβς στη νέα ταινία του</a>ΣΧΕΤΙΚΑΟ Ρούμπεν Όστλουντ θέλει τον Κιάνου Ριβς στη νέα ταινία του

Με σχεδόν μηδενικό budget, η ομάδα αυτή κατάφερε να διακριθεί σε μία από τις πιο ακριβές και τεχνολογικά προηγμένες διοργανώσεις αγώνων στον πλανήτη και η σειρά θα επιχειρήσει, μέσω συνεντεύξεων με τους πρωταγωνιστές και αρχειακό υλικό που βγαίνει για πρώτη φορά στη δημοσιότητα, να παρουσιάσει πώς τα κατάφεραν.

Κι η ενασχόληση του Χόλιγουντ με τον κόσμο της Formula 1 δεν σταματάει εδώ, καθώς αναμένουμε την κυκλοφορία μιας ανάλογης θεματολογίας ταινίας με πρωταγωνιστή τον Μπραντ Πιτ και σκηνοθέτη των Τζόζεφ Κοζίνσκι (“Top Gun: Maverick”), για λογαριασμό της Apple. Ο Πιτ, σε πρόσφατες δηλώσεις του ενώ βρισκόταν μάλιστα στο Grand Prix, δήλωσε σχετικά ότι θα υποδυθεί έναν οδηγό αγώνων τη δεκαετία του ‘90. Ο χαρακτήρας του έχει ένα πολύ σοβαρό ατύχημα, το οποίο τον κάνει να αποσυρθεί, αλλά μετά από καιρό ένας φίλος του, τον οποίο υποδύεται ο Χαβιέ Μπαρδέμ, τον καλεί να συμμετάσχει στην ομάδα του. Η ομάδα αυτά δεν έχει καταφέρει να διακριθεί μέχρι στιγμής, αλλά μέλος της είναι κι ένας νεαρός-φαινόμενο, που υποδύεται ο Ντάμσον Ίντρις (“Swarm”), με αποτέλεσμα μια σειρά από αναπάντεχα γεγονότα.

Update: Η σειρά «Brawn: Μία Απίθανη Ιστορία της Formula 1» είναι τώρα διαθέσιμη με όλα τα επεισόδια, αποκλειστικά στο Disney+. Ο Κιάνου Ριβς θα είναι και εκτελεστικός παραγωγός, ενώ πρωταγωνιστούν επίσης οι διάσημοι οδηγοί Formula 1, Ρος Μπράουν, Τζένσον Μπάτον, Ρούμπενς Μπαρικέλο, Κρίστιαν Χόρνερ. 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
8848
Tanweer
7278
Tanweer
5733
Tanweer
5733
breathe, από την Spentzos breathe, από την Spentzos