Ο Πάνος Κοσμάτος επιστρέφει με Όσκαρ Άιζακ και Κρίστεν Στιούαρτ
O Πάνος Κοσμάτος τον παίρνει τον χρόνο του για να ετοιμάσει νέα ταινία.
ΣΧΕΤΙΚΑLove lies bleeding
Τον γιο του Τζορτζ Κοσμάτου (Rambo, Cobra) τον μάθαμε το 2010 με το σκοτεινό, ψυχεδελικό 80s stoner «Beyond the black rainbow» και έπειτα ξανά το 2018 με το ντελιριακό «Mandy» και τον Νίκολας Κέιτζ πρωταγωνιστή.
Θα δούμε ξανά ταινία του έξι χρόνια μετά, με το «Flesh of the Gods» όπου θα πρωταγωνιστούν οι Κρίστεν Στιούαρτ και Οσκαρ Αϊζακ. Το σενάριο θα γράψει ο Αντριου Κέβιν Γουόκερ (βλέπε τις συνεργασίες του με τον Ντέιβιντ Φίντσερ στα «Se7en» και «The Killer») και θα εξελίσσεται στο Λος Αντζελες τη δεκαετία του '80.

Πρόκειται για ένα θρίλερ με τους Στιούαρτ και Αϊζακ να υποδύονται ένα παντρεμένο ζευγάρι, το οποίο συναντά μια σαγηνευτική γυναίκα και την παρέα της που τους μυεί σε έναν λαμπερό, αλλά και βίαιο κόσμο. Αυτόν των βρικολάκων.
«Το “Flesh of the Gods” κατοικεί στην οριακή σφαίρα μεταξύ φαντασίας και εφιάλτη. Υπνωτικό, θα σας πάει μια βόλτα βαθιά στην αστραφτερή καρδιά της κόλασης», ήταν το σχόλιο του Κοσμάτου. Για φέρε.
ΣΧΟΛΙΑ
Εμφάνιση σχολίων