Ο Ρόουαν Άτκινσον Χίτλερ στο Peaky Blinders;

Δημοσίευση: 5 Οκτ. 2020, 13:27
Συντάκτης:

Θα υποδυθεί ο Rowan Atkinson τον Αδόλφο Χίτλερ; Σύμφωνα με φήμες των τελευταίων ημερών φαίνεται πως ναι και μάλιστα για την έκτη σεζόν της δημοφιλούς σειράς Peaky Blinders. Η πέμπτη σεζόν της σειράς του BBC εξέτασε την άνοδο του φασισμού μέσα από την μορφή του Oswald Mosley (Sam Claflin). Στην έκτη σεζόν που θα φτάσει στον Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο θα δούμε και τον Χίτλερ και πολύ πιθανόν για αυτό τον ρόλο να ετοιμάζεται ο βρετανός κωμικός Rowan Atkinson. Τον γνωρίσαμε μέσα από γκαφατζίδικους ρόλους όπως ο Mr Bean και ο Johnny English, όμως είναι ένας ταλαντούχος ηθοποιός που θα μας άρεσε να τον δούμε και σε κάτι τόσο διαφορετικό.

<a href="/nea/netflix-shediazei-2-spin-seires-peaky-blinders/69196">Το Netflix σχεδιάζει 2 spin-off σειρές Peaky Blinders</a>ΣΧΕΤΙΚΑΤο Netflix σχεδιάζει 2 spin-off σειρές Peaky Blinders

Προς το παρόν δεν υπάρχει καμία επίσημη επιβεβαίωση. Πάντως πολλοί χρήστες των social media έχουν ενθουσιαστεί με την ιδέα να δουν τον κωμικό ηθοποιό στο Peaky Blinders. Ένας έγραψε ότι θα ήταν μια εξαιρετική επιστροφή για τον ηθοποιό αν είναι αλήθεια με κάποιον άλλον να του υπενθυμίζει ότι πρόσφατα είχε παίξει σε δραματική σειρά, στο Maigret, βασισμένο στα βιβλία του Georges Simenon με τον ομώνυμο χαρακτήρα. Η έκτη σεζόν βέβαια θα καθυστερήσει λόγω της πανδημίας, δεν θα την δούμε πριν το 2021, μάλλον στην σεζόν 2021/2022, επομένως περιμένουμε νεότερα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
6147
Tanweer
5776
Tanweer
2347
Tanweer
1754
breathe, από την Spentzos breathe, από την Spentzos