O Πολ Γκρίνγκρας θα κάνει ταινία το νέο βιβλίο του Στίβεν Κινγκ

Δημοσίευση: 18 Σεπτεμβρίου 2022, 13:28
Συντάκτης:

Ο Stephen King δεν θα πάψει να είναι ο αγαπημένος συγγραφέας του κινηματογράφου και της τηλεόρασης, καθώς σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Deadline, ετοιμάζεται μια νέα μεταφορά βιβλίου του για τον κινηματογράφο.

<a href="/nea/deite-tin-carrie-toy-stiven-kingk-ston-danao/69756">Δείτε την Carrie του Στίβεν Κινγκ στον Δαναό</a>ΣΧΕΤΙΚΑΔείτε την Carrie του Στίβεν Κινγκ στον Δαναό

Ο Paul Greengrass θα διασκευάσει, θα σκηνοθετήσει και θα βρίσκεται στην παραγωγή της μεταφοράς του νέου βιβλίου του King, Fairy Tale. Ο King είναι θαυμαστής των ταινιών του Greengrass, και από ό,τι φαίνεται μάλλον ισχύει και το αντίστροφο.

«Περιττό να πω, είμαι φαν του Paul Greengrass και πιστεύω είναι μια θαυμάσια επιλογή για την συγκεκριμένη ταινία», ανέφερε ο Stephen King, επιβεβαιώνοντας τις πληροφορίες. Με την σειρά του ο σκηνοθέτης δήλωσε πως «το Fairy Tale είναι έργο μιας μεγαλοφυΐας. Μια κλασική ιστορία περιπέτειας και επίσης μια ανησυχητική σύγχρονη αλληγορία». Πρόκειται για μια επική ιστορία που ακολουθεί ένα δεκαεφτάχρονο αγόρι σε έναν τρομακτικό κόσμο που το καλό και το κακό βρίσκονται σε πόλεμο. Το διακύβευμα δεν θα μπορούσε να είναι μεγαλύτερο για εκείνον τον κόσμο αλλά και τον δικό μας, καθώς ταξιδεύει στις μυθικές ρίζες της ανθρώπινης αφήγησης.

Να θυμίσουμε ότι η τελευταία ταινία του Greengrass είναι το παραγνωρισμένο News of the World με τον Tom Hanks.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
8848
Tanweer
7278
Tanweer
5733
Tanweer
5733
breathe, από την Spentzos breathe, από την Spentzos