O Πολ Γκρίνγκρας επιστρέφει επιτέλους με νέα περιπέτεια

Δημοσίευση: 29 Ιαν. 2024, 16:44
Συντάκτης:

Mπορεί να δοκίμασε κάτι διαφορετικό με το γουέστερν News Of The World πριν περίπου 4 χρόνια και τον Τομ Χανκς πρωταγωνιστή, αλλά ο Πολ Γκρίνγκρας ένα πράγμα ξέρει να κατασκευάζει καλά κινηματογραφικά: αγωνιώδεις περιπέτειες.

<a href="/multimedia-trailer/borderlands-i-keit-mplanset-kynigos-epikyrigmenon/69474">"Borderlands": Η Κέιτ Μπλάνσετ κυνηγός επικυρηγμένων</a>ΣΧΕΤΙΚΑ"Borderlands": Η Κέιτ Μπλάνσετ κυνηγός επικυρηγμένων

Και εκεί θα επιστρέψει στην επόμενη ταινία του, το "The lost bus" 

Βασισμένη στο βιβλίο της Λίζι Τζόνσον «Paradise: One Town’s Struggle To Survive An American Wildfire» η ταινία, σε σενάριο του Μπραντ Ινγκελσμπι (Μare of Easttown, The way back, Out of the furnace), θα επικεντρωθεί στις ηρωικές προσπάθειες ενός οδηγού λεωφορείου και μιας δασκάλας να σώσουν ένα λεωφορείο γεμάτο παιδιά κατά τη διάρκεια της φονικής πυρκαγιάς που κατέστρεψε το μεγαλύτερο μέρος του Paradise της Καλιφόρνια το 2018. Τελικά 85 άνθρωποι σκοτώθηκαν στην πυρκαγιά, αλλά όλα τα παιδιά στο λεωφορείο σώθηκαν.

Στην ταινία θα πρωταγωνιστούν οι Μάθιου ΜακΚόναχεϊ στον ρόλο του οδηγού του λεωφορείου Κέβιν ΜακΚέι και η Τζέιμι Λι Κέρτις στον ρόλο της δασκάλας Μέρι Λούντβιγκ.

Η ταινία θα είναι σε παραγωγή του Τζέισον Μπλαμ και του στούντιο Blumhouse, ενώ βρίσκοντας στις τελικές διαπραγματεύσεις με το στούντιο της Apple TV για να κάνει τη διανομή.

Η ταινία αναμένεται να ξεκινήσει γυρίσματα στα μέσα του 2024, με την Apple TV να έχει αναλάβει τη διανομή και αναμένατι το 2025.

Ευχάριστα νέα, πάντα έχουμε ανάγκη (και δίψα) για μια καλή περιπέτεια και έχουμε απαιτήσεις από τον 69χρονο δημιουργό των Bourne, United 93, Captain Philips...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
8848
Tanweer
7278
Tanweer
5733
Tanweer
5733
breathe, από την Spentzos breathe, από την Spentzos