Ο πιτσιρικάς που έκανε τους Avengers να συγκινηθούν

Δημοσίευση: 20 Ιουλίου 2020, 16:43
Συντάκτης:

Ένας πιτσιρικάς με θάρρος και καρύδια όσο όλοι οι Avengers μαζί έκανε όλόκληρο τον πλανήτη να μιλά γι’αυτόν.

<a href="/nea/rekor-gkines-eide-avengers-endgame-191-fores/64276">Ρεκόρ Γκίνες: Είδε το «Avengers: Endgame» 191 φορές</a>ΣΧΕΤΙΚΑΡεκόρ Γκίνες: Είδε το «Avengers: Endgame» 191 φορές

Ο 6χρονος Μπρίτζερ Ουόκερ από το Γουαϊόμινγκ των ΗΠΑ δέχθηκε πριν λίγες ημέρες μαζί με την 4χρονη αδερφή του επίθεση από ένα σκυλί. Ο μικρός δεν δίστασε να μπει στην μέση και να την προστατέψει, με αποτέλεσμα να υποστεί σοβαρούς τραυματισμούς από δαγκωματιές στο πρόσωπο και το χέρι του.  Αμέσως νοσηλεύθηκε και χρειάστηκε επέμβαση δύο ωρών, όπου οι γιατροί του έκαναν πάνω από 90 ράμματα και πλέον αναρρώνει στο σπίτι του.

Την ασύλληπτα ηρωϊκή και θαραλλέα πράξη του πληροφορήθηκαν και οι ορίτζιναλ Avengers (o μικρός τυγχάνει και μεγάλος θαυμαστής τους…) και έστειλαν τα συγχαρητήριά τους ο κάθε ένας προσωπικά με video σε twitter και Instagram, υποσχόμενοι από αληθινή ασπίδα του Captain America και παρουσία από κοντά στα γυρίσματα του νέου Spider Man, μέχρι δώρο-έκπληξη που προανήγγειλε ο Ρόμπερτ Ντάουνι Τζ. Παρακάτω ακολουθούν video από τους Captain America, Iron Man & Spider Man, ενώ μηνύματα θαυμασμού έστειλαν και ο Hulk (Μαρκ Ράφαλο) με την Captain Marvel (Μπρι Λάρσον).

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

When dreams come true.

A post shared by Nikki Walker (@nicolenoelwalker) on

 

tags: 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
43250
Film Group
13175
Tanweer
12142
Tanweer
4254
Tanweer
2372
Baghead, από την Spentzos Baghead, από την Spentzos