Ο Ντάρεν Αρονόφσκι θα σκηνοθετήσει τη βιογραφία του Ίλον Μασκ

Δημοσίευση: 11 Νοε. 2023, 19:55
Συντάκτης:

Αυτό είναι ένα κινηματογραφικό πρότζεκτ που εξιτάρει για πολλούς και σωστούς λόγους.

<a href="/nea/o-ntaren-aronofski-etoimazei-kati-poy-den-ehei-xanaginei/68394">O Nτάρεν Αρονόφσκι ετοιμάζει κάτι που δεν έχει ξαναγίνει</a>ΣΧΕΤΙΚΑO Nτάρεν Αρονόφσκι ετοιμάζει κάτι που δεν έχει ξαναγίνει

Η γνωστή και «θαυματουργή» εταιρεία Α24 εξασφάλισε τα δικαιώματα χρήσης για την -εγκεκριμένη από τον ίδιο- αυτοβιογραφία του Ίλον Μασκ από τον Ουόλτερ Άιζακσον και ήρθε σε συμφωνία με τον Ντάρεν Αρονόφσκι για να σκηνοθετήσει το φιλμ.

Η ζωή του high tech τιτάνα, ιδιοκτήτη του πρώην Τwitter και ενός εκ των πλουσιότερων ανθρώπων του κόσμου (με προσωπική περιουσία μεγαλύτερη των 200 δις δολαρίων), θα δουλευτεί με το σενάριο που με την σειρά του θα βασιστεί στην βιογραφία που έγραψε ο συγγραφέας και της αντίστοιχης για τον Στιβ Τζομπε, που έκανε ταινία ο Ντάνι Μπόιλ, με τον Μάικλ Φασμπέντερ πρωταγωνιστή.

Εδώ τον πρωταγωνιστή δεν τον γνωρίζουμε ακόμη, το μόνο σίγουρο είναι ότι ο Αρονόφσκι ειδικεύεται στις κινηματογραφικές απεικονίσεις πολυσύνθετων ψυχολογικά χαρακτήρων (για να το θέσουμε ευγενικά), με μπόλικη σκοτεινιά και αρκετό μελόδραμα.

Η αλήθεια είναι ότι και ο Μασκ δεν κάθεται στην... ησυχία του και προκαλεί αντιδράσεις συνεχώς. σχεδόν με όποια απόφαση και αν έχει πάρει για το Twitter (το οποίο μετονόμασε σε Χ), ενώ και σαν προσωπικότητα παραμένει αντιφατικός και με αρκετά κόμπλεξ συμπεριφοράς. Προσθέστε και τα δύσκολα παιδικά του χρόνια στη Νότια Αφρική, σίγουρα ο Θεός Ντάρεν έχει άφθονο υλικό για να επεξεργαστεί...

 

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Feelgood
42992
Feelgood
18784
Neo
2440
Hunger Games Ballad, από την Spentzos Hunger Games Ballad, από την Spentzos