Ο Ντάρεν Αρονόφσκι θα προβάλει το «π» σε IMAX

Δημοσίευση: 3 Μαρτίου 2023, 18:52
Συντάκτης:

Έπρεπε να γίνει κάτι τέτοιο, πόσο πραγματικά θα γαμεί, νομίζω όλοι οι φαν το γνωρίζουμε και το πιστεύουμε. Και το περιμένουμε με λαχτάρα.

<a href="/nea/o-ntaren-aronofski-tha-skinothetisei-ton-ostin-mpatler/69668">O Ντάρεν Αρονόφσκι θα σκηνοθετήσει τον Όστιν Μπάτλερ</a>ΣΧΕΤΙΚΑO Ντάρεν Αρονόφσκι θα σκηνοθετήσει τον Όστιν Μπάτλερ

Ο Ντάρεν Αρονόφσκι αποφάσισε να κυκλοφορήσει ξανά στις αίθουσες το μεγάλου μήκους πρωτόλειό του, αυτό που τον έκανε παγκοσμίως γνωστό και μοίρασε τα πρώτα χτυποκάρδια – από τα πολλά που ακολούθησαν, στις ταινίες του.

Το 1998 πάθαμε σοκ και μας κρέμασε τα σαγόνια στο πάτωμα με το «π», την κινηματογραφική του παρανοϊκή μαθηματική εξίσωση που κόστισε κάτι λιγότερο από 60.000 δολλάρια για να πάρει την μορφή ταινίας. Αρχικά χάλασε κόσμο στο Sundance, έπειτα προκάλεσε ντελίριο παντού, με αποτέλεσμα έσοδα 3.200.000 εκατομμύρια δολλάρια και τα υπόλοιπα από εκεί και πέρα είναι ιστορία.

Μαθηματικές ιδιοφυίες, αδίστακτοι εκβιαστές χρηματιστές, μανιακοί με τον ιερό αριθμό, Εβραίοι. Ένα εφιαλτικό έπος με το σάουντρακ να σκίζει.

Σε λίγες ημέρες συμπληρώνει 25 χρόνια από την πρώτη ημέρα κυκλοφορίας του στις αίθουσες και ο Αρονόφσκι ετοιμάζει μια επετειακή επανακυκλοφορία, όπως του αξίζει:

«Σαρώνουμε το αρνητικό σε 8k, εργαζόμαστε σε μια ηχητική μίξη με το σύστημα ATMOS, τη γυαλίζουμε και σχεδιάζουμε μια κυκλοφορία IMAX στις 14 Μαρτίου (η ημέρα του π)».

Για να δούμε, θα το δούμε εδώ? Προς το παρόν, το νέο τρέιλερ: 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
9427
Tanweer
6786
Feelgood
3008
LATE NIGHT WITH THE DEVIL, από την Spentzos LATE NIGHT WITH THE DEVIL, από την Spentzos