Ο Μελ Γκίμπσον θα σκηνοθετήσει το Φονικό Όπλο 5

Δημοσίευση: 16 Νοε. 2021, 14:34
Συντάκτης:

Έχουν περάσει 23 χρόνια από το πρώτο «Φονικό Όπλο» του Ρίτσαρντ Ντόνερ με τον Μελ Γκίμπσον και τον Ντάνι Γκλόβερ, το 1987, το οποίο ακολούθησε ένα δεύτερο δύο χρόνια αργότερα, εξίσου καλό και άλλα δύο, όχι και τόσο πετυχημένα.

<a href="/tainies/desperation-road/69076">Desperation road</a>ΣΧΕΤΙΚΑDesperation road

Ο Μελ Γκίμπσον είναι πλέον 65 χρονών, έχει δείξει και εξαιρετικά σκηνοθετικά δείγματα στην καριέρα του (Braveheart, The passion of the Christ, Apocalypto, Hacksaw Ridge) και μάλλον ήρθε η ώρα να συνεχίσει το franchise, αυτή την φορά από την καρέκλα του σκηνοθέτη.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Sun, ο Μελ Γκίμπσον επιβεβαίωσε ότι θα σκηνοθετήσει και μάλλον θα πρωταγωνιστήσει στο «Lethal Weapon 5».

«Ο Ρίτσαρντ Ντόνερ που σκηνοθέτησε όλες τις προηγούμενες ταινίες ήταν ένας σπουδαίος άνθρωπος» δήλωσε σε εκδήλωση στο Λονδίνο, όπου αναφέρθηκε επίσης στο προφητικό σχόλιο του Καλιφορνέζου δημιουργού που έφυγε από την ζωή τον Ιούλιο σε ηλικία 91 ετών: «Ο Ντόνερ μου είπε μια μέρα: ''κοίταξε να δεις μικρέ, εάν ρίξω το μπαλάκι σε σένα, θα το πιάσεις''. Και τότε του είπα: ''Πάψε''. Τελικά όμως απεβίωσε».

«Μου ζήτησε να το κάνω, εγώ όμως δεν είπα τίποτα. Το είπε στη σύζυγό του, το στούντιο και την παραγωγή. Οπότε θα σκηνοθετήσω την πέμπτη σειρά», συμπλήρωσε ο Γκίμπσον.

Μένει να δούμε αν θα κρατήσει και τον πρωταγωνιστικό ρόλο και αν θα συμμετάσχει και ο Ντάνι Γκλόβερ που πλέον είναι 75 ετών.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
8848
Tanweer
7278
Tanweer
5733
Tanweer
5733
breathe, από την Spentzos breathe, από την Spentzos