Ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο ετοιμάζει το αμερικάνικο "Another Round"

Δημοσίευση: 27 Απριλίου 2021, 11:03
Συντάκτης:

Είναι φοβερό αυτό που συμβαίνει με τους Αμερικανούς και την μανία τους να «μεταφράζουν» οποιαδήποτε καλή ταινία σημειώνει επιτυχία από Ευρώπη και Ασία, πολύ απλά επειδή βαριούνται να διαβάζουν υπότιτλους.

ΣΧΕΤΙΚΑΤόμας Βίντερμπεργκ: "Φόρος τιμής στο αλκοόλ, αλλά και την ίδια την ζωή"

Αυτή την φορά ήρθε η σειρά του «Another Round» του Τόμας Βίντερμπεργκ από την Δανία.

Το φρεσκοβραβευμένο με Όσκαρ Διεθνούς Ταινίας Φιλμ, αλλά και με Bafta και από την Ευρωπαϊκή Ακαδημία, το οποίο στην Ελλάδα αν όλα πάνε καλά θα δούμε στα θερινά από την Rosebud.21 την 1η Ιουλίου. Και btw λέμε τότε να σας γράψουμε κριτική και όχι εδώ και καιρό, όπως πολλοί άλλοι.

Συνεχίζουμε, στο θέμα μας. Ο Λεονάρντο ΝτιΚάπριο (μέσω της εταιρίας του Appian Way) αγόρασε τα δικαιώματα για το αμερικανικό ριμέικ της ταινίας, χωρίς να υπάρχουν περισσότερες λεπτομέρειες για σκηνοθέτη, σεναριογράφο, συνολικό καστ κτλ κτλ. Προφανώς ο ίδιος υπολογίζει τον εαυτό του για τον πρωταγωνιστικό ρόλο του Μαντς Μίκελσεν, ο οποίος κατέθεσε μια πολύ προσωπική και μελαγχολική ερμηνεία που δίνει στίγμα και πολύ δύσκολα μπορούμε να φανταστούμε κάποιον άλλο. Οι συγκρίσεις θα είναι αναπόφευκτες, το «Another Round» είναι πολύ φρέσκο.

Θυμίζουμε το στόρι: Tέσσερις 50αρηδες φίλοι, καθηγητές Γυμνασίου, κι όλοι σε κρίση μέσης ηλικίας αποφασίζουν να ακολουθήσουν ένα πείραμα: να πίνουν σταθερά όλη τη διάρκεια της μέρας, πιστεύοντας ότι μια λίγο μεγαλύτερη περιεκτικότητα αλκοόλ στο αίμα, αυξάνει τη δημιουργικότητα. Αυτό το πείραμα, θα έχει συνέπειες.

Υπάρχουν άλλες δύο αντίστοιχες πρόσφατες περιπτώσεις. Το φοβερό «Force Majeure» του Ρούμπεν Όστλουντ έγινε το νωθρό «Downhill» με τους Γουίλ Φέρελ και η Τζούλια Λουίζ-Ντρέιφους, ενώ ο Τζέικ Τζίλενχαλ θα πρωταγωνιστήσει στην αμερικάνικη εκδοχή για τον «Ένοχο» του Γκούσταβ Μίλερ.

Ακολουθήστε το Move It στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα του σινεμά!
Πρώτη δημοσίευση: 27 Απριλίου 2021, 11:03
Ενημέρωση: 27 Απριλίου 2021, 11:16
Συντάκτης:
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Blood red sky

Blood red sky

Θα το βρείτε: Netflix

Σύνοψη: Όταν μια ομάδα τρομοκρατών καταλαμβάνει μια υπερατλαντική πτήση, μια γυναίκα με μια μυστηριώδη...
12 ώρες

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Spentzos
8922
Feelgood
7937
Spentzos
6678
Tanweer
4690
Feelgood
3274