Ο Κουέντιν Ταραντίνο ετοιμάζει τηλεοπτική σειρά

Δημοσίευση: 17 Νοε. 2022, 13:24
Συντάκτης:

Ο Κουέντιν Ταραντίνο μπορεί να έχει δηλώσει αρκετές φορές ότι θα κάνει άλλη μια ταινία και στις 10 θα σταματήσει, αλλά αυτός ο αυτοπεριορισμός προφανώς δεν τον εμποδίζει να ψαχτεί για τηλεοπτική σειρά.

<a href="/nea/o-koyentin-tarantino-den-tha-skinothetisei-movie-critic/69775">Ο Κουέντιν Ταραντίνο δεν θα σκηνοθετήσει το "Τhe movie critic"</a>ΣΧΕΤΙΚΑΟ Κουέντιν Ταραντίνο δεν θα σκηνοθετήσει το "Τhe movie critic"

Kαι μόλις χθες επιβεβαίωσε τις φήμες, καλεσμένος σε event στη Νέα Υόρκη για να προμοτάρει το νέο του βιβλίο, «Cinema Speculation».

Δεν αποκάλυψε προφανώς περισσότερες λεπτομέρειες, εκτός από το γεγονός πως θα περιλαμβάνει 8 επεισόδια.

Ο Τάρα έχει δουλέψει στην τηλεόραση και στο παρελθόν πάντως, σκηνοθετώντας δύο επεισόδια για το «CSI: Crime Scene Investigation» το 2005, ενώ οι διαπραγματεύσεις τον Φεβρουάριο για να καθήσει πίσω από την κάμερα για το revival του «Justified», δεν καρποφόρησαν.

Πριν δύο χρόνια πάντως είχε κυκλοφορήσει η φήμη (και ο ίδιος το είχε σχολιάσει θετικά) πως θα ασχοληθεί με μια spin-off σειρά του «Once upon a time in Hollywood», αλλά μάλλον αυτό το πρότζεκτ επίσης πήγε πίσω.

Στη συνέχεια ρωτήθηκε ποιο κόμικ θα μετέφερε στο σινεμά αν του δινόταν η ευκαιρία και δήλωσε ότι θα τον ενδιέφερε το «Sgt. Fury and His Wholing Commandos» της Marvel, μια ιστορία για το παρελθόν του Nick Fury, τον οποίο υποδύεται ο Σάμουελ Τζάκσον στο Marvel Cinematic Universe, και τις αποδράσεις της ομώνυμης μονάδας του Β' Παγκόσμιου Πολέμου, που εμφανίστηκε το 2011 στο «Captain America: The First Avenger».

Και στο τέλος αναρωτήθηκε ο ίδιος «κατά πόσο το να κάνεις μια ταινία για το Netflix, συνιστά σινεμά». Καταλάβαμε, άρα αν κάνεις μία για το Netflix , δεν μετρά στις 10, ε?

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
9427
Tanweer
6786
Feelgood
3008
breathe, από την Spentzos breathe, από την Spentzos