Ο Κιάνου Ριβς στην σειρά των Σκορσέζε - Ντι Κάπριο

Δημοσίευση: 9 Aug 2022, 15:08
Συντάκτης:

Μάρτιν Σκορσέζε και Λεονάρντο Ντι Κάπριο θα συνεργαστούν για ακόμα μια φορά, αλλά τώρα και οι δύο θα είναι πίσω από τις κάμερες.
Οι δύο άνδρες θα είναι παραγωγοί σε μια νέα τηλεοπτική σειρά, το best seller του Έρικ Λάρσον, "The Devil in the White City: Murder, Magic and Madness at the Fair That Changed America".

<a href="/nea/o-martin-skorseze-perna-mprosta-apo-tin-kamera/69484">O Mάρτιν Σκορσέζε περνά μπροστά από την κάμερα!</a>ΣΧΕΤΙΚΑO Mάρτιν Σκορσέζε περνά μπροστά από την κάμερα!

Tα καλά νέα συνεχίζονται: Πρωταγωνιστής στο πρότζεκτ συμφώνησε και θα είναι ο Κιάνου Ριβς, στην δεύτερη τηλεοπτική προσπαθεια της καριέρας του, μετά το προ 5ετίας Swedish Dicks, ενώ είχε δανείσει την φωνή του στο "Bill & Ted's Excellent Adventures"

Ο Τοντ Φιλντ (In the bedroom, Little Children) θα σκηνοθετήσει, ο Μπίλι Ρέι (Captain Philips, Hunger Games, Richard Jewel) θα αναλάβει την σεναριακλη προσαρμογή, μαζί με τον Σαμ Σόου του Castle Rock. 

Η σειρά θα βασίζεται στην αληθινή ιστορία δύο ανδρών, ενός αρχιτέκτονα και ενός κατά συρροήν δολοφόνου, που είναι και γιατρός.
Ο Ντι Κάπριο είχε αγοράσει τα δικαιώματα του βιβλίου το 2010 και τότε είχε φανεί ως ένα πιθανο μελλοντικό project του Σκορσέζε. 

Η πλατφόρμα Hulu αναλαμβάνει τη δημιουργία της, κάτι που σημαίνει ότι προσεχώς θα την δούμε στο Disney Plus..

Περιμένουμε εννοείται με αγωνία περισσότερες πληροφορίες. 

Πρώτη δημοσίευση: 9 Aug 2022, 15:08
Ενημέρωση: 9 Aug 2022, 15:10
Συντάκτης:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Damsel

Damsel

Θα το βρείτε: Netflix

Σύνοψη: Η γλυκιά κόρη ενός βασιλιά ετοιμάζεται για προξενιό με πλούσια φαμίλια για να...
23 ώρες

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
43250
Film Group
13175
Tanweer
12142
Tanweer
4254
Tanweer
2372
Baghead, από την Spentzos Baghead, από την Spentzos