"Ο Αλ Πατσίνο θα έπρεπε να είναι Πρόεδρος των ΗΠΑ"

"Ο Αλ Πατσίνο θα έπρεπε να είναι Πρόεδρος των ΗΠΑ"
Δημοσίευση: 28 Μαΐου 2019, 14:27
Συντάκτης:

Οι δύο παλιόφιλοι και βραβευμένοι με Όσκαρ ηθοποιοί, Robert de Niro και Al Pacino που μαζί με το επικείμενο «The Irishman» του Martin Scorsese έχουν συνεργαστεί τέσσερις φορές, παρευρέθηκαν στα American Icon Awards όπου ο de Niro βράβευσε τον Pacino. Εκτός όμως από το βραβείο, ο de Niro εξέφρασε για άλλη μια φορά την διαφωνία του προς τον πρόεδρο Trump κάνοντας λόγο αυτήν την φορά για «καταγγελία και φυλάκιση».

ΣΧΕΤΙΚΑΟ Ρόμπερτ Ντε Νίρο θα υποδυθεί τον πιο πλούσιο άνθρωπο του 20ου αιώνα

Συγκεκριμένα, στην μέση της ομιλίας του στο ξενοδοχείο Beverly Wilshire  την Κυριακή ανέφερε «Δεν φαντάζομαι να νομίζατε ότι θα ξεφύγετε χωρίς ένα σχόλιο fuck Trump» δεχόμενος ζητωκραυγές, χειροκροτήματα και γιουχαΐσματα. Αναφερόμενος και στα υπόλοιπα τιμώμενα πρόσωπα της βραδιάς δήλωσε «Ο πρωταθλητής Evander Holyfield, ο φίλος μου Quincy Jones και ο αιώνιος συνοδοιπόρος Al Pacino δεν κυβερνούν την Αμερική. Ίσως θα έπρεπε. Έχουν κερδίσει τον σεβασμό και τον θαυμασμό μας και αξίζουν αυτήν την τιμή. Από την άλλη πλευρά, αυτός που προς το παρόν θεωρεί ότι είναι ηγέτης της χώρας δεν αξίζει καμίας τιμής, εκτός αν θεωρείτε την καταγγελία και την φυλάκισή του ως ένα είδος τιμής. Και αυτός είναι ο τρόπος που θα κάνουμε την Αμερική σπουδαία ξανά».

Ο 75χρονος ηθοποιός συνηθίζει όπου σταθεί και όπου βρεθεί να ξεσπαθώνει εναντίον του νυν προέδρου, όπως έκανε και στα βραβεία Tony το 2018 λέγοντας «Θα πω ένα μόνο πράγμα. Fuck Trump» με το κοινό να ζητωκραυγάζει περισσότερο από όσο αυτή τη φορά που ανάμεσα σε θετικά επιφωνήματα υπήρχαν εξίσου δυνατά γιουχαΐσματα.  Από την άλλη ο Pacino παραλαμβάνοντας το βραβείο έδωσε περισσότερο μια παράσταση με αποσπάσματα από Shakespeare και E.E. Cummings παρά λόγο με τον κωμικό ηθοποιό Sebastian Maniscalco να αποκαλεί τους δυο βετεράνους ηθοποιούς ως «Ιταλούς υπερήρωες» Τον Maniscalco θα τον δούμε πλάι στους de Niro-Pacino στο «The Irishman». Την ίδια βραδιά το βραβείο Icon πέραν του Pacino, παρέλαβαν ο βετεράνος του NFL Devon Still, οι φιλάνθρωποι Jonathan D. Fisher και Christine Avanti-Fisher, ο Holyfield και ο Jones με τους Jackie Cruz και Robin Thicke του «Orange is the New Black» να αναλαμβάνουν την μουσική διασκέδαση.

Δημοσίευση: 28 Μαΐου 2019, 14:27
Συντάκτης:
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tulip
12029
Feelgood
9042
Tanweer
3463