Ντέιβιντ Κρόνενμπεργκ και Βίγκο Μόρτενσεν στην Ελλάδα

Δημοσίευση: 8 Απριλίου 2021, 12:16
Συντάκτης:

Υπήρχαν οι φήμες πως ο Ντέιβιντ Κρόνενμπεργκ σκεπτόταν την απόσυρση από την σκηνοθεσία, αλλά όπως όλα δείχνουν ευτυχώς θα παραμείνουν φήμες, προς το παρόν τουλάχιστον.

<a href="/multimedia-trailer/dead-dont-hurt-vigko-mortensen-kai-goyestern/69653">"Τhe dead don't hurt": Βίγκο Μόρτενσεν και γουέστερν</a>ΣΧΕΤΙΚΑ"Τhe dead don't hurt": Βίγκο Μόρτενσεν και γουέστερν

Ο 77χρονος δημιουργός ετοιμάζεται να επανέλθει στην ενεργό δράση 7 χρόνια μετά το «Maps to stars», αυτή την φορά με ένα πρότζεκτ που εξάπτει το ενδιαφέρον και δημιουργεί ανατριχίλες.

Θα σκηνοθετήσει τον Βίγκο Μόρτενσεν σε ένα θρίλερ τρόμου που θα ξεκινήσει γυρίσματα το καλοκαίρι στην Ελλάδα, με προσωρινό τίτλο «Crimes of the future».

Ναι, μπορεί να ακούγεται πολύ καλό για να είναι αληθινό, αλλά ισχύει, το επιβεβαίωσε άλλωστε και Πρόεδρος του ΕΚΟΜΕ, Πάνος Κουάνης πριν λίγες ημέρες σε συνέντευξή του.

O Nτέιβιντ Κρόνενμπεργκ θα γυρίσει τηλεοπτικη σειρά στο Netflix.

Κρόνενμπεργκ και Μόρτενσεν, είναι σταθεροί συνεργάτες, θυμηθείτε “A History of Violence”, “Eastern Promises”, “A Dangerous Method“, με τον Κρόνενμπεργκ να υποδύεται έναν δεύτερο ρόλο στο πρόσφατο σκηνοθετικό ντεμπούτο του Μόρτενσεν, “Falling”, αλλά είναι καλοί φίλοι.

Ο 62χρονος ηθοποιός ενημέρωσε πως «Πρόκειται για ένα παλαιότερο πρότζεκτ που είχε στα υπ’όψην, με το οποίο πλέον ασχολήθηκε πιο σοβαρά. Μια παράξενη ιστορία νουάρ τρόμου που νομίζω έχει μεγάλο ενδιαφέρον…»

Δηλώνουμε ενθουσιασμένοι και τους περιμένουμε!

Διαβάστε εδώ για διάφορους άλλους σταρ που θα επισκεφθούν το 2021 την χώρα μας για γυρίσματα.

Update: Τα γυρίσματα ξεκινούν αρχές Αυγούστου στην Ελλάδα και θα διαρκέσουν μέχρι τα μέσα Σεπτεμβρίου. Kαι σύμφωνα με τον παραγωγό της ταινίας, Ρόμπερτ Λάντος, μόνιμο συνεργάτη του Κρόνενμπεργκ: "Ανυπομονώ να επιστρέψω στην Ελλάδα για τα γυρίσματα μιας ταινίας. Πριν 14 χρόνια είχαμε κάνει το "Fugitive Pieces" σε Αθήνα, Ύδρα και Μυτιλήνη και ήταν μια εμπειρία που αγάπησα. Η Αθήνα είναι το τέλειο σκηνικό για να ξεδιπλώσει ο Ντέιβιντ Κρόνενμπεργκ το μοναδικό του όραμα που θα μπλέκει μέλλον, με παρελθόν". Η ταινία στην οποία αναφέρθηκε, είναι το Fugitive Pieces του Τζέρεμι Ποντέσουα, με Ρόσαμουντ Πάικ, Στίβεν Ντιλέιν στο καστ.

Update: Πολύ ενδιαφέρον το καστ που δημιουργείται για την ταινία, με τις προσθήκες των Λέα Σεϊντού, Κρίστεν Στιούαρτ, Σκοτ Σπίντμαν (Underworld, Animal Kingdom). Kαι βέβαια, το στόρι, ξεκάθαρα Κρόνενμπεργκ: "Η ταινία βουτά βαθιά στο όχι τόσο μακρινό μέλλον όπου η ανθρωπότητα μαθαίνει να προσαρμόζεται στο συνθετικό της περιβάλλον. Αυτή η εξέλιξη μετακινεί τους ανθρώπους πέρα από τη φυσική τους κατάσταση και σε μια μεταμόρφωση, αλλάζοντας τη βιολογική τους σύνθεση. Ενώ μερικοί αγκαλιάζουν την απεριόριστη δυναμική αυτής κατάτασης, κάποιοι την αστυνομεύουν. Είτε έτσι είτε αλλιώς, το «Σύνδρομο Επιταχυνόμενης Εξέλιξης» εξαπλώνεται γρήγορα. Ο Σαούλ Τένσερ είναι ένας καλλιτέχνης που έχει αγκαλιάσει το Σύνδρομο Επιταχυνόμενης Εξέλιξης, βλαστάνοντας νέα και απροσδόκητα όργανα στο σώμα του. Μαζί με τον σύντροφό του Caprice, ο Tenser μετέτρεψε την αφαίρεση αυτών των οργάνων σε θέαμα για να θαυμάσουν οι πιστοί οπαδοί του στο θέατρο σε πραγματικό χρόνο. Όμως, τόσο με την κυβέρνηση όσο και με μια περίεργη υποκουλτούρα να τσεκάρει, ο Tenser αναγκάζεται να σκεφτεί ποια θα ήταν η πιο συγκλονιστική performance του, απ'όλες..."

Update: Και casting call έχω! 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Shirley

Shirley

Θα το βρείτε: Netflix

Όπως μας ενημερώνει από την αρχή το “Shirley”, το 1968 ανάμεσα στα 435 μέλη...
13 hours

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
9427
Tanweer
6786
Feelgood
3008
LATE NIGHT WITH THE DEVIL, από την Spentzos LATE NIGHT WITH THE DEVIL, από την Spentzos