New Generation Film Festival στο Αλόμα

Δημοσίευση: 21 Ιουνίου 2021, 18:07

Ένα κινηματογραφικό φεστιβάλ ταινιών μικρού μήκους επικεντρωμένο στη νέα γενιά δημιουργών.

<a href="/nea/untold-film-festival-paroysiase-programma-toy/67618">Το Untold Film Festival παρουσίασε το πρόγραμμά του</a>ΣΧΕΤΙΚΑΤο Untold Film Festival παρουσίασε το πρόγραμμά του

Το New Generation Film Festival και οι παράλληλες δραστηριοτήτες - σεμινάρια που το συνοδεύουν θα πραγματοποιηθούν στον θερινό κινηματογράφο Αλόμα στην Αργυρούπολη από 21 έως 23 Ιουνίου 2021.

Σκοπός του φεστιβάλ ταινιών μικρού μήκους "New Generation Film Festival" , είναι η διάνοιξη ενός δρόμου προς τη νέα γενιά σκηνοθετών που ζουν στην Ελλάδα, για να δημιουργήσουν ταινίες μικρού μήκους και να στηριχθούν, για μελλοντικές παραγωγές τους. Είναι αποδεδειγμένο- από τις φεστιβαλικές διακρίσεις στο εξωτερικό- πως η Ελλάδα διαθέτει ένα ταλαντούχο δυναμικό νέων σκηνοθετών και το ακόμα νεότερο δυναμικό - δηλαδή οι μέχρι 18 ετών - είναι επίσης μια άξια προσοχής ομάδα. Θέλουμε να το αναδείξουμε, όπως επίσης και μια ακόμα ηλικιακή κατηγορία, τους νέους 18 - 30. Η ύπαρξη δύο διαγωνιστικών τμημάτων στηριζόμενο στις ηλικίες, δημιουργεί ένα πλαίσιο μη ανταγωνιστικό ανάμεσα στους πρωτοεμφανιζόμενος και στους πιο έμπειρους.

To επίσημο σάιτ της διοργάνωσης εδώ.

Η παρουσίαση του κινηματογράφου Αλόμα από το MOVE IT

Το πρόγραμμα των προβολών: 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
43250
Film Group
13175
Tanweer
12142
Tanweer
4254
Tanweer
2372
Baghead, από την Spentzos Baghead, από την Spentzos