Το Netflix ξεκίνησε δοκιμαστικά τον τερματισμό του password sharing

Δημοσίευση: 2 Φεβ. 2023, 17:26
Συντάκτης:

To Νetflix έχει ξεκαθαρίσει εδώ και αρκετό καιρό αναζητά τρόπους για να προχωρήσει μια νέα κατάσταση και να τερματίσει το password sharing για όσους δεν μένουν κάτω από την ίδια στέγη. Το σχέδιο εφαρμόζεται ήδη σε ορισμένες χώρες της Λατινικής Αμερικής και θεωρητικά μέχρι το τέλος του τρέχοντος οικονομικού έτους (Μάρτιος 2023) θα επεκταθεί παγκοσμίως.

<a href="/nea/ripley-ena-kerdismeno-stoihima/69757">"Ripley": Ένα κερδισμένο στοίχημα</a>ΣΧΕΤΙΚΑ"Ripley": Ένα κερδισμένο στοίχημα

Σύμφωνα με το Help Center της εταιρείας για την Κόστα Ρίκα, έγιναν γνωστές περισσότερες λεπτομέρειες, οι οποίες με μικρές ενδεχομένως παραλλαγές, θα ισχύσουν παντού. Σύμφωνα με αυτό, οι χρήστες θα μπορούν να ορίσουν μία κύρια τοποθεσία και όλοι όσοι βρίσκονται σε αυτήν (π.χ. σπίτι, γραφείο) θα μπορούν να χρησιμοποιούν κανονικά την υπηρεσία από διαφορετικά προφίλ.

Όσοι βρίσκονται μακριά από την κύρια τοποθεσία θα πρέπει να εγγραφούν στο πρόγραμμα «extra member» για ένα μικρό αντίτιμο ανά χρήστη που θα πρέπει να πληρώνει ο ιδιοκτήτης του λογαριασμού.

Αν όμως συνεχίσουν να εισέρχονται στον λογαριασμό τους χωρίς να συμμετέχουν στο προαναφερθέν πρόγραμμα, τότε όλος ο λογαριασμός κινδυνεύει με μπλοκάρισμα από την εταιρεία.

Επιπλέον, το Netflix θα απαιτεί από τον χρήστη/χρήστες που βρίσκονται στην κύρια τοποθεσία να παρακολουθούν κάτι τουλάχιστον μία φορά το μήνα, διαφορετικά ο λογαριασμός μπορεί και πάλι να μπλοκαριστεί. Σε περίπτωση που ταξιδεύουν για αρκετό καιρό, θα έχουν τη δυνατότητα να ζητούν έναν προσωρινό κωδικό για να έχουν πρόσβαση στον λογαριασμό τους μακριά από την κύρια τοποθεσία, αλλά μόνο για 7 ημέρες.

Σε λίγους μήνες θα γνωρίζουμε αν όλα αυτά θα ισχύσουν και στην Ευρώπη, όπως επίσης και τα φθηνότερα πακέτα με διαφημίσεις

tags: 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
9427
Tanweer
6786
Feelgood
3008
breathe, από την Spentzos breathe, από την Spentzos