Το Netflix ανεβάζει τις τιμές

Δημοσίευση: 24 Οκτ. 2023, 02:59
Συντάκτης:

Tο Netflix έδωσε στη δημοσιότητα τα κέρδη από τους συνδρομητές του κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού που ξεπέρασαν τις προβλέψεις των αναλυτών του κλάδου. Μια εξέλιξη που δικαιώνει την απόφαση της παύσης στην κοινή χρήση κωδικών πρόσβασης, η οποία οδήγησε σε νέους συνδρομητές.

<a href="/nea/griselda-entasi-kai-thilykos-scarface/69421">"Griselda": Ένταση και θηλυκός Scarface</a>ΣΧΕΤΙΚΑ"Griselda": Ένταση και θηλυκός Scarface

Η εταιρεία πρόσθεσε σχεδόν 9 εκατομμύρια συνδρομητές παγκοσμίως κατά την περίοδο Ιουλίου-Σεπτεμβρίου, υπερτριπλασιάζοντας τον αριθμό που είχε αποκτήσει κατά την ίδια περίοδο πέρυσι, όταν το Netflix προσπαθούσε να ανακάμψει από την πτώση της πελατείας του κατά το πρώτο εξάμηνο του περασμένου έτους. Το Netflix μετρά συνολικά πλέον 247 εκατομμύρια συνδρομητές παγκοσμίως.

Σε μια προσπάθεια για ακόμα περισσότερα έσοδα, το Netflix ανακοίνωσε επίσης ότι αυξάνει την τιμή για την πιο ακριβή υπηρεσία streaming κατά 2 δολάρια φτάνοντας τα 23 δολάρια το μήνα στις ΗΠΑ και το πιο φθηνό πακέτο streaming χωρίς διαφημίσεις στα 12 δολάρια -άλλη μια αύξηση 2 δολαρίων. Η τιμή των 15,50 δολαρίων/μήνα για το πακέτο Standard στις ΗΠΑ θα παραμείνει αμετάβλητη, όπως και το μηνιαίο πρόγραμμα των 7 δολαρίων που περιλαμβάνει διαφημίσεις.

Επίσης, το Netflix αύξησε τις τιμές της για τους συνδρομητές στο Ηνωμένο Βασίλειο και τη Γαλλία.

Η τιμή της μετοχής της εταιρείας εκτινάχθηκε περισσότερο από 12% σε διευρυμένες συναλλαγές μετά την ανακοίνωση των τελευταίων τριμηνιαίων αριθμών. Το Netflix έχει κερδίσει περισσότερους από 16 εκατομμύρια συνδρομητές μέσα στους πρώτους 9 μήνες του έτους, ξεπερνώντας ήδη τους συνδρομητές που πρόσθεσε ολόκληρο το περασμένο έτος.

Το Netflix δήλωσε επίσης ότι σκοπεύει να δαπανήσει περίπου 17 δισεκατομμύρια δολάρια για τηλεοπτικές σειρές και ταινίες το επόμενο έτος.

tags: 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Feelgood
10896
Feelgood
7662
Rosebud.21
7410
Feelgood
6344
Joika, από την Spentzos Joika, από την Spentzos