Μπραντ Πιτ και Τζορτζ Κλούνεϊ ξανά παρεάκι

Δημοσίευση: 26 Σεπτεμβρίου 2021, 16:39
Συντάκτης:

Δύο μεγάλοι σταρ του αμερικανικού κινηματογράφου και χρόνια φίλοι, οι βραβευμένοι με Όσκαρ Brad Pitt και George Clooney, πρόκειται να ξανασυνεργαστούν υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες του Jon Watts, σκηνοθέτη του Spider-Man: No Way Home, σύμφωνα με πληροφορίες του The Hollywood Reporter. Σύμφωνα λοιπόν με αυτές της πληροφορίες, πολλά στούντιο, ανάμεσα τους η Apple, το Netflix, η Amazon, η Lionsgate, η Universal και η Sony πάλεψαν για να αποκτήσουν τα δικαιώματα, με την Apple TV να επικρατεί και να κάνει δική της την ταινία, στην προσπάθεια που έχει ξεκινήσει εδώ και αρκετούς μη΄νες για να παίξει δυνατά στον τομέα ανταγωνισμού των κινηματογραφικών ταινιών. 

<a href="/nea/den-yparhoyn-arketa-narkotika-na-me-kanoyn-na-xanapaixo-ton-batman/69199">"Δεν υπάρχουν αρκετά ναρκωτικά να με κάνουν να ξαναπαίξω τον Batman"</a>ΣΧΕΤΙΚΑ"Δεν υπάρχουν αρκετά ναρκωτικά να με κάνουν να ξαναπαίξω τον Batman"

Ο Watts θα σκηνοθετεί, θα γράψει και θα είναι παραγωγός του θρίλερ που ετοιμάζει, με τους δύο ηθοποιούς πιθανόν να έχουν και ρόλο παραγωγού, ο Clooney με την Smokehouse Pictures και ο Pitt με την Plan B Entertainment. Σχεδόν τίποτα δεν είναι γνωστό για την ταινία, που θα είναι η έκτη φορά που θα συνεργαστούν οι δύο σταρ, έπειτα από τα Ocean’s Eleven (2001), Confessions of a Dangerous Mind (2002), Ocean’s Twelve (2004), Ocean’e Thirteen (2007), Burn after Reading (2008).

Ο Jon Watts είναι ένας σκηνοθέτης ταυτόσημος με το σύμπαν της Marvel, καθώς έχει σκηνοθετήσει τις τρεις ταινίες Spiderman (Homecoming, Far From Home, No Way Home) και ετοιμάζει το Fantastic Fours, το οποίο για τρίτη φορά θα επανασυστηθεί μιας και οι δύο προηγούμενες απόπειρες απέτυχαν. Επομένως από το 2015 θα είναι η πρώτη φορά που θα σκηνοθετήσει μια ταινία εκτός Marvel και μη υπερηρωική. Ακόμα δεν είναι γνωστό πότε θα βγει στις αίθουσες ούτε πότε θα ξεκινήσουν γυρίσματα, το αναμένουμε μέσα στα επόμενα χρόνια.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Damsel

Damsel

Θα το βρείτε: Netflix

Σύνοψη: Η γλυκιά κόρη ενός βασιλιά ετοιμάζεται για προξενιό με πλούσια φαμίλια για να...
19 ώρες

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
43250
Film Group
13175
Tanweer
12142
Tanweer
4254
Tanweer
2372
Baghead, από την Spentzos Baghead, από την Spentzos