Μπραντ Πιτ και Lady Gaga στο "Bullet Train"

Δημοσίευση: 21 Νοε. 2020, 03:12
Συντάκτης:

Ένας χρόνος αποχής ήταν αρκετός για τον Μπραντ Πιτ, ο οποίος επιστρέφει μπροστά από την κάμερα, μετά τα "Once upon a time in Hollywood" & "Ad Astra". 

<a href="/nea/epiteloys-treiler-gia-joker-folie-deux/69720">Eπιτέλους, τρέιλερ για το "Joker: Folie à Deux"</a>ΣΧΕΤΙΚΑEπιτέλους, τρέιλερ για το "Joker: Folie à Deux"

Θα πρωταγωνιστήσει στο "Bullet train" του Ντέιβιντ Λιτς (John Wick, Deadpool 2, Atomic Blonde) και μάλιστα μαζί του θα δούμε την Lady Gaga, η οποία δοκιμάζει για 3η φορά στην υποκριτική μετά τα "A star is born" & "Αmerican Horror Story" και πριν την δούμε στο Gucci του Ρίντλεϊ Σκοτ πλάι σε Ντε Νίρο και Πατσίνο.. 

Η ταινία βασίζεται στο βιβλίο του Κοτάρο Ιζάκα, «Maria Beetle», και εκτυλίσσεται πάνω σε ένα από τρένο που διασχίζει την Ιαπωνία με ταχύτητα 300 χιλιομέτρων την ώρα και είναι γεμάτο με πληρωμένους δολοφόνους. Η Gaga θα έχει δευτερεύοντα ρόλο, στο καστ συναντάμε επίσης τους Μάικλ Σάνον, Άαρον Τέιλορ-Τζόνσον (αν αποφασίσει να κάνει ένα διάλειμμα από τον χορό), Μπράιαν-Ταϊρί Χένρι (Atlanta), Ζάζι Μπιτζ (Deadpool 2, Joker), Τζόι Κινγκ (Kissing Booth, The Act), ενώ την σεναριακή προσαρμογή θα επιμληθεί ο παραγωγός του θρίλερ "Lights Out", Ζακ Όλκιεβιτζ σην πρώτη του σχετική απόπειρα και την παραγωγή έχει αναλάβει ο Ζαν Φούκουα (Training Day, Equalizer, Southpaw) που θα σχηματίσει ένα εκρηκτικό δίδυμο στην δημιουργία της ταινίας με τον πρώην κασκαντέρ και νυν εντυπωσιακό (και αρκετά φιγουρατζή) σκηνοθλετη Λιτς (5-6 φορές τον έγραψα Λιντς από συνήθεια και τον έσβησα..)

Περιμένουμε οπτικό υλικό.

Update: Πρώτες εικόνες έδωσε στην δημοσιότητα ο ίδιος ο Λιτς, με την πρώτη σε ασπρόμαυρο να είναι σίγουρα ένας εκ των Μπραντ Πιτ ή Άαρον Τέιλορ Τζόνσον και την δεύτερη να θυμίζει τρομερά την αισθητική του Atomic Blonde.

Update: Αυτό είναι το πρώτο προωθητικό teaser από την ταινία, με την μορφή ενός διαφημιστικού για μια σιδηροφρομική γραμμή της Ιαπωνίας και το τρένο Nippon Speed Line, με τελευταίο πλάνο αυτό του Μπραντ Πιτ. Cool. H ταινία αναμένεται 14 Ιουλίου. 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
9427
Tanweer
6786
Feelgood
3008
breathe, από την Spentzos breathe, από την Spentzos