ΣΕΙΡΕΣ

"Moonbase 8" season 1: Wannabe ατζαμήδες αστροναύτες

Δημοσίευση: 9 Δεκ. 2020, 13:01
Συντάκτης:

To Moonbase 8 είναι η νέα συμπαθητική sitcom του Showtime, για τις περιπέτειες τριών εκπαιδευόμενων της NASA, σε μία μονάδα προσομοίωσης στην έρημο, με στόχο να προετοιμαστούν για ταξίδι στο φεγγάρι.

ΣΧΕΤΙΚΑ"On the verge" season 1: Γυναίκες μετά τα 40

Η σειρά έξυπνα απομυθοποιεί τη φήμη επαγγελματισμού και σοβαρότητας που συνήθως απολαμβάνει η NASA, φέρνοντας την μάλιστα αντιμέτωπη σε ένα από τα επεισόδια με την – όπως παρουσιάζεται- κατά πολύ πιο εξελιγμένη τεχνολογικά, Space X του Elon Musk.

Η νέα αυτή workplace sitcom, διαθέτει χιούμορ που στην καλύτερη σε κάνει να χασκογελάς, χωρίς να προσφέρει τίποτε παραπάνω, με μεγαλύτερη κωμική επιτυχία ίσως το ότι οι ήρωες φαίνονται να αγνοούν εντελώς την κωμικότητα των στιγμών της. Ακόμη και έτσι τα μόλις έξι, ευχάριστα 20λεπτα επεισόδια της, αποτελούν καλή εναλλακτική για όποιον έχει ξεμείνει από κωμικές σειρές.

Αν και οι τρεις πρωταγωνιστές της (Tζον Σι Ράιλι, Τιμ Χάιντεκερ, Φρεντ Άρμισεν) έχουν αναμφισβήτητη χημεία, οι χαρακτήρες δεν προλαβαίνουν να γίνουν ξεκάθαροι ή πραγματικά συμπαθείς, στοιχεία απαραίτητα για κάθε sitcom.

Από την άλλη, οι τρεις wannabe αστροναύτες, απελπιστικά ατζαμήδες, με προβλήματα διάσπασης προσοχής και αμφίβολες προτεραιότητες στην καθημερινότητα τους, μας χαρίζουν κάποιες απροκάλυπτα ανόητες στιγμές, χάρη στην ικανότητά τους να σπέρνουν την καταστροφή προσπαθώντας να αντιμετωπίσουν το πιο ασήμαντο πρόβλημα.

Η πιο διαβολική σύμπτωση βέβαια με το Moonbase 8 είναι ότι ίσως μία σειρά για τρεις τύπους εγκλωβισμένους επί μήνες σε έναν χώρο, χωρίς πολλά ουσιαστικά πράγματα να κάνουν, περιμένοντας με ανυπομονησία το μήνυμα που θα τους ελευθερώσει, άθελα της μοιάζει να έχει πολλά κοινά με τη ζωή όλων μας τελευταία.

Για την ώρα οι τρεις ήρωες δεν φαίνεται να είναι έτοιμοι για το ταξίδι τους στο φεγγάρι, και υπάρχει πολύ καλός λόγος για αυτό.

Στην Ελλάδα, η σειρά στριμάρει στο κανάλι Cosmote Series της Cosmote TV

 

 

Ακολουθήστε το Move It στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα του σινεμά!
Πρώτη δημοσίευση: 9 Δεκ. 2020, 13:01
Ενημέρωση: 9 Δεκ. 2020, 13:49
Συντάκτης:
Πλατφόρμα Streaming: 
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ