"Midnight mass": Ο Μάικλ Φλάναγκαν συνεχίζει να μας τρομάζει στο Netflix

Δημοσίευση: 10 Aug 2021, 15:59
Συντάκτης:

O Mάικ Φλάναγκαν υπήρξε ένας πολύ ενδιαφέρων δημιουργός κινηματογραφικού τρόμου και πριν την συνεργασία του με το Netflix.  Absentia, Oculus, Ouija, είχαν εδριαώσει το όνομα του Βρετανού δημιουργού στο genre. Από το 2017 (με το απλά συμπαθές Gerald’s Game) ξεκίνησε η συνεργασία του με τον streaming κολοσσό, η οποία τον απογείωσε κυρίως σε εμπορική βάση, με τα Haunting Of Hill House και Haunting Of Bly Manor, ενώ μεσολάβησε και το μάλλον αποτυχημένο Doctor Sleep που συνδέθηκε με την Λάμψη του Στάνλεϊ Κιούμπρικ (έπαιξε και έχασε, φυσικά).

<a href="/home-cinema-streaming/damsel/69658">Damsel</a>ΣΧΕΤΙΚΑDamsel

Τώρα συνεχίζει τις δουλειές για το Netflix, αυτή την φορά με μια άλλη μίνι-σειρά, το Midnight Mass που θα στριμάρει στο Netflix στις 24 Σεπτεμβρίου.

Σύμφωνα με τη σύνοψη, η σειρά 7 επεισοδίων αφηγείται την ιστορία μιας μικρής, απομονωμένης νησιωτικής κοινότητας, της οποίας οι εσωτερικές διαφωνίες και διαμάχες ενισχύονται με την επιστροφή ενός ντροπιασμένου νέου (Zach Gilford) και την άφιξη ενός χαρισματικού ιερέα (Hamish Linklater). Όταν η εμφάνιση του πατέρα Παύλου στο νησί Κρόκετ συμπίπτει με ανεξήγητα και φαινομενικά θαυμαστά γεγονότα, μια ανανεωμένη θρησκευτική ζέση καταλαμβάνει την κοινότητα - αλλά αυτά τα θαύματα έχουν κάποιο τίμημα.

Το τρέιλερ είναι όσο creepy (ίσως και περισσότερο από όσο) χρειάζεται, δεν αποκαλύπτει πολλά για την πλοκή, αλλά δίνει ξεκάθαρο στίγμα για το ύφος του υπερφυσικού τρόμου που μας περιμενει.

Update: Το επίσημο τρέιλερ, είναι δουλεμένο, δείχνει πολλά από όσα θα συμβούν μεν, αλλά δεν μας χαλάει καθόλου!

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
43250
Film Group
13175
Tanweer
12142
Tanweer
4254
Tanweer
2372
Baghead, από την Spentzos Baghead, από την Spentzos